«Farmen kjendis» 2021:

Røper «hemmelig» plan for oppholdet

At Kine Olsen ikke får mye skjermtid er nøye planlagt fra hennes side.

TAKTISK: Kine Olsen hadde på forhånd nøye planlagt hvordan hun skulle fremtre på tv-skjermen. Foto: Espen Solli / TV 2
TAKTISK: Kine Olsen hadde på forhånd nøye planlagt hvordan hun skulle fremtre på tv-skjermen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den fjerde uken av «Farmen kjendis» er godt i gang, og dermed er det bare to tvekamper som gjenstår før den store finaleuken slår inn. Forrige søndag var det Markus Bailey (28) som måtte forlate gården etter en tvekamp mot Öde Nerdrum (25) i slegge.

Denne uken er det Nerdrum som styrer skuta på gården som storbonde. Han har allerede valgt ut Signy Fardal (59) som førstekjempe, og dermed blir det en av jentene som skal ut i tvekamp mot 59-åringen.

Om det blir Anniken Jørgensen (25), Eli Kari Gjengedal (49), Sølje Bergman (45) eller Kine Olsen (26) gjenstår å se.

AVSLØRER: Anniken hadde kjæreste under innspillingen av «Farmen kjendis». Vis mer

Planla deltakelsen

Sistnevnte deltaker kan imidlertid røpe overfor Se og Hør at hun har gjort alt for å ikke fremstå som en trussel for de andre deltakerne. De fleste har kanskje fått med seg at Olsen ikke har fått all verden med skjermtid i TV 2-programmet.

Dette har hun imidlertid en forklaring på.

- Jeg er et skikkelig konkurransemenneske og hadde en plan. Jeg tenkte nøye gjennom planen før jeg dro inn på gården. Den handlet om at jeg skulle holde meg akkurat på radaren, slik at jeg ikke skulle bli lagt merke til. Målet er å komme lengst mulig, utdyper hun til Se og Hør.

Olsen påpeker at det er hyggelig med dyr, mennesker og nye relasjoner, men innrømmer at hun var på gården for å vinne.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Da folk kranglet med hverandre fikk jeg det ikke med meg. Jeg var så opptatt av tvekamper og håpet på en finaleuke. Det var som en drill som gikk inni hodet mitt. Jeg var der for å komme lengst mulig, og det beste da er å ikke gjøre for mye ut av seg, slår 26-åringen fast.

Som nevnt ønsket ikke Olsen å bli sett på som en trussel for de andre deltakerne. Samtidig ønsket hun heller ikke å bli sett på som kjip eller lat. Dermed ble hun nødt til å finne en god balanse.

- Jeg måtte få alle til å like meg, men jeg ville ikke være for flink.

Ville unngå krangler

Olsen røper at hun fortalte produksjonen om hvordan hun ønsket å spille inne på «Farmen kjendis»-gården. 26-åringen hadde til og med på forhånd satt seg ned og planlagt hva hun ønsket skulle skje de to første ukene.

- Første uken planla jeg at jeg skulle bli venn med de største og sterkeste gutta på gården, slik at jeg kunne bli med på snekring og vise at jeg er et arbeidsjern. Den andre uken skulle jeg sørge for at jeg fikk være med på baking eller noe sånt, slik at jeg fikk spare energi og bli kjent med jentene, forklarer Olsen.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

En annen ting Olsen hadde bestemt seg for var at hun ikke skulle havne i en krangel med noen av de andre deltakerne - i hvert fall ikke før en potensiell finaleuke.

- Da kan man ikke bli stemt hjem lenger, så hvis jeg kommer til finaleuken hadde jeg planer om å si akkurat hva jeg ville. Før det skulle jeg bare være hyggelig og blid, fortsetter 26-åringen.

- Anniken er helt motsatt. Hun dro dit for menneskene, dyrene og selve opplevelsen. Hun stuper inn i konflikter, og jeg er så glad for at hun gjorde det. Det var konflikter som jeg egentlig ville ta, men jeg var redd for å bli valgt til førstekjempe, legger hun til.

FARMEN: Espen Thoresen meldte seg på «Farmen» i fylla. Vis mer

Ingen føringer

Olsen innrømmer imidlertid at etter hvert som hun ble kjent med alle deltakerne forstår hun ikke hvorfor hun gadd å overanalysere alt.

Overfor Se og Hør forklarer programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen at alle deltakerne på «Farmen kjendis» er tatt med fordi de tror at de blir fine deltakere, som det er verdt for seerne å følge i programmet.

- Vi er veldig glade for at Kine takket ja til å delta i årets sesong. Vi legger ingen føringer på hvordan deltakerne oppfører seg på gården, eller hvilken strategier de velger i konkurransen. Vi filmer alle, og velger ut de historiene vi synes er de mest interessante, utdyper hun, og legger til:

- Det vil alltid være sånn at det meste som filmes på gården aldri blir vist på tv. Deltakerne har ikke mulighet til å påvirke hvilke historier vi vektlegger, eller hva som blir som med, eller utelatt, i klippen.

LES OGSÅ: Sjokkeres av homouttalelser: - Helt grusomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer