Kelly Osbourne:

Røper «hemmelig» operasjon

Kelly Osbourne bryter tausheten om forvandlingen.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Publisert

Den siste tiden er det flere store stjerner som har fanget oppmerksomheten til fansen etter å ha lagt om livsstilen sin. Blant dem er sangstjernen Adele (32), som nesten ikke er til å kjenne igjen og Hollywood-stjernen Rebel Wilson (40).

I midten av august var det imidlertid et annet kjent fjes som sjokkerte fansen. Nemlig Sharon (67) og Ozzy Osbournes (71) datter, Kelly Osbourne (35).

På Instagram delte 35-åringen flere bilder av seg selv, og mange av kjendisdatterens 2,2 millioner Instagram-følgere måpte av synet av Osbourne, som kunne avsløre at hun hadde gått ned over 38 kilo.

Nå åpner Osbourne seg ytterligere opp om livsstilsendringen. Det gjør hun som gjest i Dax Holt og Adam Glyns podkast med navn «Hollywood Raw».

Se dette innlegget på Instagram

Today I’m feeling #Gucci 💜❤️

Et innlegg delt av Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

I podkasten kommer det fram at Osbourne la seg under kniven for to år siden og gjennomførte en slankeoperasjon.

Det melder People.

ÅPEN: Realityprofilen Mario Riera innrømmer at han var langt nede etter bruddet med ekskjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Drastisk endring i livsstilen

Avsløringen kom etter at Osbourne fikk spørsmål av Holt og Glyn om hun hadde gjort noe plastisk kirurgi, da det har versert rykter om at Osbourne har lagt seg under kniven etter de nye bildene av stjernen.

- Jeg gjorde en gastric sleeve-operasjon. Alt det gjør er å endre formen på magen. Det fikk jeg gjort for nesten to år siden. Jeg vil aldri, aldri, lyve om det. Det er det beste jeg noensinne har gjort, innrømmer Osbourne i podkasten.

FAR OG DATTER: Kelly Osbourne røper at hun la seg under kniven for to år siden for å gjennomføre en slankeoperasjon. Her avbildet med faren Ozzy Osbourne tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Kelly Osbourne røper at hun la seg under kniven for to år siden for å gjennomføre en slankeoperasjon. Her avbildet med faren Ozzy Osbourne tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge NHI er gastric sleeve en fedmeoperasjon hvor store deler av magesekken fjernes, og etterlater en bananlignende rørformet magesekk som rommer langt mindre enn før.

Osbourne er brutalt ærlig på at en slik operasjon krevde en fullstendig endring i livsstilen hennes.

- Hvis du ikke trener og spiser riktig, går du opp i vekt. Alt det gjør er å bevege deg i riktig retning. Så alle som tenker på å gjøre noe lignende, tenk nøye over det, fortsetter hun.

- Gjorde det ikke for noen andre

Osbourne er ærlig på at den eneste måten hun kunne lykkes med å gå ned i vekt på, var å jobbe med sin mentale helse. Det gjorde hun ved å slutte å drikke alkohol, noe hun beskriver som det beste hun har gjort.

- Jeg har jobbet med dette i to år. Å finne ut om jeg ville være en del av Hollywood-industrien, og å finne ut om jeg var i stand til å miste vekt. Det gjorde jeg, og jeg fant ut at jeg ville fortsette. Jeg gjorde ikke dette for noen andre, fortsetter hun.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Vekttapet har fått henne til å innse at hun ønsker å jobbe med de menneskene som setter pris på henne i alle størrelser, ikke bare fordi hun nå har gått ned i vekt.

Kelly Osbourne kan for øvrig i år feire nesten tre år som nykter etter å ha kommet ut av det hun selv har beskrevet som et misbruk. Ved årsskiftet la hun ikke skjul på at 2020 skulle være året hun satset på seg selv.

Tøft år

På Instagram delte hun et langt og åpenhjertig innlegg, hvor hun beskrev fjoråret som «et jævlig år». Samtidig påpekte 35-åringen at det hadde vært fantastisk, da hun følte hun hadde vokst.

«På mange måter har det vært utrolig vanskelig. Jeg har kommet fram til at jeg hele tiden setter andres behov foran mine egne. Jeg tillater meg selv å havne i situasjoner som gjør meg ukomfortabel fordi jeg er redd for å gjøre noen opprørt», fortsatte hun innlegget med.

Videre innrømmet Osbourne at selv etter nesten et og et halvt år edru slet hun fortsatt med konfrontasjoner, noe hun aldri så på som et problem da hun var misbruker.

«Uansett, dette slutter i dag. 2020 blir mitt år. Det er på tide å sette meg selv først», fortsatte hun i innlegget.

LES OGSÅ: Slik møttes de

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer