Kelly Osbourne:

Røper «hemmelig» operasjon

Kelly Osbourne bryter tausheten om forvandlingen.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Publisert

Den siste tiden er det flere store stjerner som har fanget oppmerksomheten til fansen etter å ha lagt om livsstilen sin. Blant dem er sangstjernen Adele (32), som nesten ikke er til å kjenne igjen og Hollywood-stjernen Rebel Wilson (40).

I midten av august var det imidlertid et annet kjent fjes som sjokkerte fansen. Nemlig Sharon (67) og Ozzy Osbournes (71) datter, Kelly Osbourne (35).

På Instagram delte 35-åringen flere bilder av seg selv, og mange av kjendisdatterens 2,2 millioner Instagram-følgere måpte av synet av Osbourne, som kunne avsløre at hun hadde gått ned over 38 kilo.

Nå åpner Osbourne seg ytterligere opp om livsstilsendringen. Det gjør hun som gjest i Dax Holt og Adam Glyns podkast med navn «Hollywood Raw».

I podkasten kommer det fram at Osbourne la seg under kniven for to år siden og gjennomførte en slankeoperasjon.

Det melder People.

Drastisk endring i livsstilen

Avsløringen kom etter at Osbourne fikk spørsmål av Holt og Glyn om hun hadde gjort noe plastisk kirurgi, da det har versert rykter om at Osbourne har lagt seg under kniven etter de nye bildene av stjernen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer