Olivia Newton-John:

Røper hemmelig kreftbehandling

«Grease»-stjernen har brystkreft i stadium fire.

NYE SYKDOMSDETALJER: Skuespiller og sanger Olivia Newton-John har langt framskreden brystkreft. Nå gir hun offentligheten innsikt i den krevende tilværelsen. Foto: NTB Scanpix
NYE SYKDOMSDETALJER: Skuespiller og sanger Olivia Newton-John har langt framskreden brystkreft. Nå gir hun offentligheten innsikt i den krevende tilværelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar gikk familien til «Grease»-stjernen Olivia Newton-John (70) ut og dementerte rykter om at skuespilleren bare «hadde uker igjen å leve», slik en rekke medier hadde rapportert.

Til tross for en oppløftende kunngjøring, er det ingen hemmelighet at Newton-Johns helse har vært skrantende de siste årene.

70-åringen er rammet av kreft for tredje gang, etter å ha holdt en av kreftdiagnosene sine hemmelig, og kunne nylig meddele at hun har langt fremskreden brystkreft.

I et større intervju med People Magazine forrige uke, forklarte Newton-John at hun i disse dager bruker alternativ medisin, i form av cannabis, for å lindre smertene fra sykdommen - som har nådd stadium fire.

- Ingen visste

Som følge av den intensive behandlingen, har skuespilleren fått kjenne konsekvensene i form av mye ubehag og redusert funksjonskapasitet. Mange av detaljene rundt sykdomsforløpet er derimot holdt unna offentligheten.

I et nytt intervju med ET Online, røper 70-åringen imidlertid at hun i 2018 måtte lære seg å gå på nytt.

Opptreningen foregikk i all hemmelighet på stjernens eget senter for kreftbehandling i Australia i 2018, etter å ha fått påvist en svulst i ryggraden i 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer