Malin Nesvoll:

Røper hemmelig kjærestenyhet

Kjærligheten satte en stopper for flytteplanene til influenseren.

FORELSKET: Malin Nesvoll møtte drømmemannen på Tinder. Foto: Mariam Butt / NTB
FORELSKET: Malin Nesvoll møtte drømmemannen på Tinder. Foto: Mariam Butt / NTB Vis mer
Publisert

Youtuber og influenser Malin Nesvoll (33) er kanskje best kjent som «MakeupMalin». Hun har i en årrekke inspirert følgerne sine i sminkeveien.

Denne jula har hun imidlertid logget av sosiale medier, og funnet julefreden, kan hun fortelle magasinet Melk og Honning. Der kommer hun også med en avsløring hva gjelder kjærlighetsfronten.

- Jeg planla å flytte til London i august, og preppa klart for det, men tre uker før avreise møtte jeg en fyr. Da kan du vel bare gjette hva som skjedde, skriver hun i SMS-intervjuet.

Influenseren røper altså at hun har hemmelig kjæreste siden i fjor sommer, og at forelskelsen i den mystiske mannen var fjorårets høydepunkt. Hun forteller også at hun fant kjærligheten på Tinder.

GLADNYHET: Rine Milane Løken Hansen og Morten Knudsen fant tonen inne i «Ex on the Beach»-villaen, og nå avslører de at de både har blitt kjærester og samboere. Video: Thea Hope / Discovery+. Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Jeg hadde gitt opp hele greia, og bestemte meg for at Tinder ikke var noe for meg. Men tror du ikke at drømmemannen dukket opp dagen etter at jeg hadde lagt Tinder-karrieren på is? Pling, og der var'n, skriver hun.

Og mer enn det får man faktisk ikke vite om kjærlighetslivet til Nesvoll. Dagbladet har selvfølgelig forsøkt å få ut flere detaljer, men 33-åringen holder tett på kortene, og vil ikke kommentere ut over det som står i Melk og Honning.

Hun har foreløpig heller ikke delt noen glimt av kjæresten i sosiale medier.

Coronasyk

Selv om 2021 bød på kjærlighet for Nesvoll, bød den også på coronasmitte. Hun kunne i november i fjor fortelle at hun fortsatt, flere måneder seinere, slet med smakssansen. Hun ble også ganske dårlig av sykdommen, og hadde høy feber og sterke muskelsmerter.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

- Selve coronaen varte i ti dager. Og det var ikke det samme som en influensa, understreker hun den gangen.

Nå er hun heldigvis både frisk og forelsket.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer