Ingrid Halstensen:

Røper hemmelig kjæreste

TV 2-profilen røper at hun har samboer, men holder likevel kortene tett til brystet.

FLYTTET HJEM: Ingrid Halstensen hadde lenge fast bosted i Manchester, men nå er hun tilbake i Bergen - sammen med kjæresten. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 / NTB
FLYTTET HJEM: Ingrid Halstensen hadde lenge fast bosted i Manchester, men nå er hun tilbake i Bergen - sammen med kjæresten. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert

Den profilerte TV 2-medarbeideren Ingrid Halstensen (34) har de siste årene jobbet som korrespondent i England, der hun i all hovedsak har dekket Premier League for kanalen.

For drøye to år siden flyttet hun imidlertid hjem til Bergen.

- Etter det har jeg pendlet til England for både Premier League og Champions Leauge, og det har vært veldig fint å ha basen sin hjemme i Bergen igjen, sier hun til Se og Hør.

Det var etter at Ole Gunnar Solskjær (49) ble ansatt som manager i Manchester United i desember 2018, at hun dekket nordmannen tett fra Manchester.

FØRSTE GANG: Kjæresten til Isabelle Eriksen, Wiktoria Maria, stilte opp for Rød Løper på Vixen sin sommerfest. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

Fikk tilbake det sosiale

Halstensen legger ikke skjul på at hun trives bedre med å pendle til England fra Norge og Bergen.

- Altså, misforstå meg rett: Det å jobbe i England var kjempegøy. Jeg fikk oppleve masse, og møtte mange interessante mennesker. Men det innebar også mye som man ikke ser på TV.

TV-VANT: Ingrid Halstensen i prat med TV 2-ekspert Jesper Mathisen da Norge møtte Tyrkia på Malaga i fjor. Foto: Geir Olsen / NTB
TV-VANT: Ingrid Halstensen i prat med TV 2-ekspert Jesper Mathisen da Norge møtte Tyrkia på Malaga i fjor. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer

Hun forklarer:

- Jeg måtte gjøre masse research, booke avtaler og finne folk. I tillegg var det mye styr med reiseregninger og planlegging. Jeg hadde heller ikke et redaksjonelt miljø rundt meg i samme grad som jeg har nå. Jeg savnet familie og venner, men nå føler jeg at jeg har fått tilbake det sosiale livet på et vis.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

- Har kjæreste

Til daglig lever Halstensen et helt vanlig liv, ifølge henne selv. Den kanskje aller største lidenskapen er hunden hennes, en ett år gammel labrador.

Til Se og Hør røper 34-åringen at hun også har kjæreste, noe som kan ha gjort det ekstra befriende å være tilbake i Norge.

- Jeg har vel kanskje ikke snakket om det før, men jeg er jo heller ikke så glad i å snakke om privatlivet mitt. Men ja, jeg har kjæreste. I Bergen, sier hun med et smil.

TRIVES: Skuespiller Thomas Hayes har blitt samboer med kjæresten han møtte under pandemien. Reporter: Nora Skavhaug/Rød Løper Vis mer

- Hvor lenge har du hatt kjæreste da?

- Ha ha, nei, la oss bare si at jeg har kjæreste, og så lar vi resten ligge, svarer TV 2-profilen noe hemmelighetsfullt.

- Man kan kanskje tolke det som ganske nytt?

- Nei, det er faktisk ikke det. Det er veldig hyggelig, forteller Ingrid Halstensen, som også avslører at paret bor sammen i Vestlandsbyen.

LES OGSÅ: - Nesten et galehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer