Aaron Rodgers:

Røper hemmelig forlovelse etter ryktene

NFL-stjernen holder seg taus om hvem den utkårede er, men noen mener å ha svaret.

FORLOVET: NFL-stjernen Aaron Rodgers avslørte denne helgen at han er forlovet. Hvem forloveden er, holder han imidlertid hemmelig. Foto: Peter Barreras / INVISION / TT / NTB
FORLOVET: NFL-stjernen Aaron Rodgers avslørte denne helgen at han er forlovet. Hvem forloveden er, holder han imidlertid hemmelig. Foto: Peter Barreras / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den årlige Super Bowl-kampen av stabelen. Tom Brady (43) og hans Tampa Bay Buccaneers tok en overlegen seier, og konfettien regnet over det gigantiske fotballstadionet.

Det har derfor vært fotballfeber i USA de siste månedene, og det har vært like stor interesse for spillernes liv både av og på banen.

Det gjelder også Green Bay Packers-quarterbacken Aaron Rodgers (37), som denne helgen ble hedret med pris for årets mest verdifulle spiller.

I den anledning kunne han komme med en skikkelig gladnyhet.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Røpet forlovelse

NFL-stjernen kunne nemlig avsløre at han er forlovet. Hvem den heldige utkårede er, holder han imidlertid foreløpig hemmelig.

- 2020 har definitivt vært et vanvittig år fylt med endringer, vekst, noen fantastiske øyeblikk, 180 dager med å få nesehårene mine skrapet (covid-test journ.anm.), å spille for veldig få fans eller ingen hele sesongen. Jeg ble forlovet og jeg spilte noe av den beste fotballen i karrieren min, meddelte han i talen.

Videre takket han først og fremst sine gode lagkamerater for støtte og inspirasjon.

- Av banen har jeg en bra gjeng med mennesker som støtter meg, så jeg vil takke teamet mitt, fortsatte han, før han nevnte en rekke navn - inkludert «forloveden min».

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Spekulasjoner

Avsløringen gikk ikke upåaktet hen, og sosiale medier ble raskt fylt med spekulasjoner og gratulasjonsmeldinger.

Flere fans benyttet også muligheten til å spøke med det hele. Spesielt mange var det som påpekte at spillerens navn var å se over store deler av internett - til tross for at han ikke selv spilte i den avgjørende Super Bowl-kampen.

«Ser ut som Aaron Rodgers fant en måte å få alle til å snakke om ham på Super Bowl søndag... Avslør at du er forlovet i MVP-talen din», skriver en bruker på Twitter.

FORLOVET?: Ifølge Us Weekly er det Shailene Woodley som skal være Aaron Rodgers' nye forlovede. Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock / NTB
FORLOVET?: Ifølge Us Weekly er det Shailene Woodley som skal være Aaron Rodgers' nye forlovede. Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock / NTB Vis mer

Nyheten kommer bare dager etter at Us Weekly meldte at fotballstjernen er i et forhold med skuespiller Shailene Woodley (29), og flere spekulerer nå på om det er hun som er den mystiske forloveden.

- Aaron og Shailene dater! De startet som venner, men ting har blitt romantiske. De to holder kontakten mens de bor fra hverandre. Det er foreløpig et avstandsforhold, men de får det til å fungere, fortalte en kilde til US Weekly forrige uke.

Rodgers og Woodley har i skrivende stund ikke uttalt seg om ryktene.

Avslørte brudd

Sportssladderbloggen Terez Owens meldte allerede i juli i fjor at paret hadde begynt å treffes. Nyheten kom i kjølvannet av at Rodgers og hans tidligere kjæreste, Danica Patrick (38), hadde avsluttet forholdet etter to år sammen. Det bekreftet en talsperson for 38-åringen.

NFL-stjernen har også tidligere vært i et forhold med skuespiller Olivia Munn (40).

EKSER: Rodgers var tidligere i et forhold med Danica Patrick. Forholdet tok imidlertid slutt i fjor. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
EKSER: Rodgers var tidligere i et forhold med Danica Patrick. Forholdet tok imidlertid slutt i fjor. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer

«Big Little Lies»-skuespilleren var i et forhold med rugbyspilleren Ben Volavola til i fjor vår. Paret ble først observert sammen i 2017, før Woodley bekreftet bruddet i april tre år senere.

Da fortalte hun til Bustle at paret «var på riktig vei mot ekteskap og barn».

- Jeg innså at jeg fortsatt var i en alder der jeg ikke klarte å forplikte meg. Jeg klarte ikke å være tilgjengelig for ham på den måten jeg ville. Jeg elsket ikke meg selv helt, uttalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Jeg forelsker meg i mennesker, ikke kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer