Halvor Harsem:

Røper «hemmelig» brudd

- Dritt, kjipt og vanskelig.

BRUDD: Halvor Harsem, også kjent som kong Halvor, avslører brudd etter åtte år. Foto: Cornelius Poppe / NTB
BRUDD: Halvor Harsem, også kjent som kong Halvor, avslører brudd etter åtte år. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube-profil og blogger Halvor Harsem (34), bedre kjent som selvutnevnt konge av Briskeby og «kong Halvor», har i flere år vært en kjent skikkelse for det norske folk.

Sammen med livspartneren Rambo, en perserkatt, har han både blogget og blitt en slags influenser.

De seneste åtte årene har han også vært i et forhold med samboeren Mila, som også har vært synlig på kanalen hans.

I en episode av podkasten «Spesialklassen», som Harsem har med Egil Åsen, avslører YouTuberen nå at han og samboeren valgte å gå hver til sitt i fjor.

NY LEILIGHET: Vi tok en prat med Emilie Nereng om tiden etter bruddet og den nye leiligheten. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Podkastepisoden, som ble publisert i august, var den første duoen slapp på ett år. Der kommer det blant annet frem at det har vært et hektisk år for Harsem.

- Det har vært mye, mye dritt, som jeg prøver å snu til noe bra, sier han, og fortsetter:

- På samme tid i fjor så ble det slutt med meg og samboeren min - som jeg har vært sammen med i nesten åtte år - som er ganske dritt. Og selv om det ikke er noe drama eller en «beef», så er det fortsatt dritt, kjipt og vanskelig.

Videre beskriver 34-åringen seg som et menneske som trives i komfortsonen, og at det derfor har vært en stor omveltning. Denne sommeren flyttet han inn i egen leilighet.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Det har vært ganske mye det siste året, på godt og vondt, som krever omstilling i livet mitt. Det er både skummelt og spennende. Jeg har flyttet for meg selv og skal bruke vinteren på å resette og finne meg sjæl, sier han til Se og Hør, og legger til:

- Det går nok fint. Livet er et lære, man må alltid lære!

LES OGSÅ: Avslører brudd: - Av og til går det ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer