Ellen Pompeo og Denzel Washington:

Røper heftig krangel

- Hør på meg, din jævel!

DISKUSJON: Ellen Pompeo er tilsynelatende ikke redd for å si hva hun mener. Nå avslører hun en krangel med en av Hollywoods store legender. Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / NTB
DISKUSJON: Ellen Pompeo er tilsynelatende ikke redd for å si hva hun mener. Nå avslører hun en krangel med en av Hollywoods store legender. Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2005 har ivrige seere benket seg foran tv-en for å ta del i dramaet som ingen ende vil ta i sykehusserien «Grey's Anatomy».

Der følger man Ellen Pompeo (51) i rollen som Meredith Grey, samt andre leger på sykehuset Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle.

Pompeo har selv gjennom årene regissert flere av de 369 episodene, men i 2016 hentet serien inn en helt spesiell person. Da inviterte de nemlig Hollywood-legenden Denzel Washington (66) som regissør, noe som ikke gikk helt sømløst for seg.

KJEMPEKRANGEL: I søndagens episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

- Hør på meg, din jævel

I en nylig episode av 51-åringens podkast «Tell Me With Ellen Pompeo» avslører hun nemlig at de to ikke var helt enige i skuespilleravgjørelsene som ble tatt, noe som skal ha resultert i en opphetet krangel på settet.

Washington regisserte en episode i sesong tolv, der Meredith Grey blir overfalt av en pasient og må skru igjen kjeven. I en scene improviserte hun deler av dialogen, der hun blant annet sier: «Se på meg når du sier unnskyld - se på meg!».

Det var da 66-åringen skal ha satt ned foten.

LEGENDE: Denzel Washington er å anse som en av filmbyens store legender. Her avbildet med kona Pauletta - som er en stor fan av sykehusserien. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
LEGENDE: Denzel Washington er å anse som en av filmbyens store legender. Her avbildet med kona Pauletta - som er en stor fan av sykehusserien. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

- Det stod ikke i dialogen, og Denzel klikket på meg. Han sa: «Jeg er regissøren! Ikke fortell meg hva han (en annen skuespiller journ.anm.) skal gjøre», sier hun, og fortsetter:

- Da svarte jeg: «Hør på meg, din jævel. Dette er mitt sett! Du vet knapt hvor toalettet er».

KRANGEL: Det brør ut full krangel på «Farmen Kjendis» mellom blogger Anniken Jørgensen og programleder Thomas Felberg. Video: TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Respekt

Pompeo, som åpenbart ikke er redd for å si sin mening, understreker videre sin ytterste respekt for Washington, både som skuespiller og regissør.

Hun beskriver også opplevelsen som «fantastisk».

- Det er det som skal til for å få frem det beste. Vi hadde ingen problemer etter dette. Han er bare en av de flinkeste noensinne.

Washington har foreløpig ikke kommentert Pompeos påstander.

LES OGSÅ: Ektemannen raste mot sexscenene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer