Ellen Pompeo og Denzel Washington:

Røper heftig krangel

- Hør på meg, din jævel!

DISKUSJON: Ellen Pompeo er tilsynelatende ikke redd for å si hva hun mener. Nå avslører hun en krangel med en av Hollywoods store legender. Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / NTB
DISKUSJON: Ellen Pompeo er tilsynelatende ikke redd for å si hva hun mener. Nå avslører hun en krangel med en av Hollywoods store legender. Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2005 har ivrige seere benket seg foran tv-en for å ta del i dramaet som ingen ende vil ta i sykehusserien «Grey's Anatomy».

Der følger man Ellen Pompeo (51) i rollen som Meredith Grey, samt andre leger på sykehuset Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle.

Pompeo har selv gjennom årene regissert flere av de 369 episodene, men i 2016 hentet serien inn en helt spesiell person. Da inviterte de nemlig Hollywood-legenden Denzel Washington (66) som regissør, noe som ikke gikk helt sømløst for seg.

- Hør på meg, din jævel

I en nylig episode av 51-åringens podkast «Tell Me With Ellen Pompeo» avslører hun nemlig at de to ikke var helt enige i skuespilleravgjørelsene som ble tatt, noe som skal ha resultert i en opphetet krangel på settet.

Washington regisserte en episode i sesong tolv, der Meredith Grey blir overfalt av en pasient og må skru igjen kjeven. I en scene improviserte hun deler av dialogen, der hun blant annet sier: «Se på meg når du sier unnskyld - se på meg!».

Det var da 66-åringen skal ha satt ned foten.

- Det stod ikke i dialogen, og Denzel klikket på meg. Han sa: «Jeg er regissøren! Ikke fortell meg hva han (en annen skuespiller journ.anm.) skal gjøre», sier hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.