Idris Elba:

Røper han hemmeligheten her?

Ryktene om hvem som skal overta rollen som «James Bond», har rettet seg inn mot en spesifikk skuespiller.

AGENT 007?: Ryktene skal ha det til at skuespiller Idris Elba overtar rollen som «James Bond» etter Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix
AGENT 007?: Ryktene skal ha det til at skuespiller Idris Elba overtar rollen som «James Bond» etter Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Idris Elba (45) er kjent for rollen som Stringer Bell i HBO-serien «The Wire» og som Heimdall i «Thor». Nå går det rykter om at skuespilleren skal ha blitt tilbudt en rolle mange menn drømmer om.

- Mitt navn er Elba, Idris Elba, skriver han på Twitter. Det er danske Se og Hør som omtaler saken.

Med disse ordene har den britiske skuespilleren satt i gang en flom av kommentarer og rykter både på Twitter og Instagram.

Overtar han for Craig?

For to år siden ble det kjent at den britiske skuespilleren Daniel Craig (50) takket nei til å spille i flere Bond-filmer, og filmstjernen hevdet at han heller ville kutte seg i håndleddene fremfor å spille Bond igjen.

Det er tydelig at skuespilleren mente det han sa, for ifølge kilder Daily Mail har snakket med har han nå avslått et tilbud på svimlende 800 millioner kroner for å spille inn to filmer til.

- Daniel er ferdig - enkelt og greit. De kastet en millionsum etter ham, men han ønsker virkelig ikke å gjøre det, sier en kilde til nettstedet.

Flere potensielle til rollen

Etter planen skal den nyeste James Bond filmen ha premiere neste år. Da med Craig som Bond.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer