Idris Elba:

Røper han hemmeligheten her?

Ryktene om hvem som skal overta rollen som «James Bond», har rettet seg inn mot en spesifikk skuespiller.

AGENT 007?: Ryktene skal ha det til at skuespiller Idris Elba overtar rollen som «James Bond» etter Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix
AGENT 007?: Ryktene skal ha det til at skuespiller Idris Elba overtar rollen som «James Bond» etter Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Idris Elba (45) er kjent for rollen som Stringer Bell i HBO-serien «The Wire» og som Heimdall i «Thor». Nå går det rykter om at skuespilleren skal ha blitt tilbudt en rolle mange menn drømmer om.

- Mitt navn er Elba, Idris Elba, skriver han på Twitter. Det er danske Se og Hør som omtaler saken.

Med disse ordene har den britiske skuespilleren satt i gang en flom av kommentarer og rykter både på Twitter og Instagram.

Overtar han for Craig?

For to år siden ble det kjent at den britiske skuespilleren Daniel Craig (50) takket nei til å spille i flere Bond-filmer, og filmstjernen hevdet at han heller ville kutte seg i håndleddene fremfor å spille Bond igjen.

Det er tydelig at skuespilleren mente det han sa, for ifølge kilder Daily Mail har snakket med har han nå avslått et tilbud på svimlende 800 millioner kroner for å spille inn to filmer til.

- Daniel er ferdig - enkelt og greit. De kastet en millionsum etter ham, men han ønsker virkelig ikke å gjøre det, sier en kilde til nettstedet.

Flere potensielle til rollen

Etter planen skal den nyeste James Bond filmen ha premiere neste år. Da med Craig som Bond.

I dette Instagram-innlegget, som Elba har lagt ut, gir fansen positive tilbakemeldinger på ryktestormen.

Get yours @2hrset 😎

A post shared by Idris Elba (@idriselba) on

Bond-produceren Barbara Broccoli skal ha gitt uttrykk for at det er på tide med en etnisk minoritet indtager rollen som 007-agent, ifølge danske Se og Hør.

Rollen som James Bond har tidligere blitt spilt av skuespillere som Roger Moore, Pierce Brosnan, Timothy Dalton og Sean Connery.

I tillegg til Elba, skal også «Homeland»-stjernen Damian Lewis (47) ha dukket opp som alternativ til å erstatte Craig i Bond-rollen. Men det er fremdeles ikke noen som offesielt har fått rollen.

BLIR MANN OG KONE: Her er turtelduene sammen under Sundance Film Festival. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Her er turtelduene sammen under Sundance Film Festival. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovet

Men en rolle han har delt med omverden er rollen som nyforlovet. Tidligere i år forlovet nemlig skuespilleren seg med sin 16 år yngre modellkjæreste, Sabrina Dhowre (29).

Frieriet fant sted på Rio Cinema i London like før visningen av filmen «Yardie», hvor Elba gjør sin debut som regissør.

- Fremdeles fem dager til Valentines Day, men Idris Elba gikk ned på et kne og fridde til kjæresten på scenen i dag morges, før visningen av filmen Yardie, skrev kinoen i en Twitter-melding.

Paret møttes og forelsket seg mens Hollywood-stjernen spilte inn dramaet «The Mountain Between Us» i fjor.

- Å forelske seg mens man lager en film om å forelske seg er en ganske spesiell opplevelse, har Elba fortalt til People.

Elba har vært gift to ganger tidligere. Fra 1999 til 2003 med sminkøren Hanne Norgaard, og i seks måneder med advokaten Sonya Hamlin i 2006. Fra ekteskapet med Norgaard har han datteren Isan (15).

Vinteren 2016 ble det slutt mellom Elba og Naiyana Garth (30) etter tre år som kjærester. De har sønnen Winston (4) sammen.

LES OGSÅ: Skiftet navn på grunn av berømt onkel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer