«Skal vi danse»- Katrines herlige hemmelighet

Røper gladnyhet

- Det er veldig stort.

NY ROLLE: I høst ble trebarnsmoren bestemor for første gang. En rolle hun omfavnet umiddelbart. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY ROLLE: I høst ble trebarnsmoren bestemor for første gang. En rolle hun omfavnet umiddelbart. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst takket Katrine Moholt (50) for seg, etter tolv år som programleder for «Skal vi danse». Samme året ble det også kjent at «Allsang på grensen» var ferdig etter 16 år - et program Moholt ledet med stø hånd siden 2007.

Begge programmene har en helt spesiell plass i hjertet til Katrine, men hun innrømmer at hun nyter å ha flere ledige kvelder og mer tid hjemme med familien.

- Det er deilig å ha sommerferie og helgefri igjen. Jeg kan drikke vin på fredag, jeg er ute med venner og i selskaper. Det er helt fantastisk, forteller Moholt til Se og Hør.

Nytt familiemedlem

Nå som hun ikke er opptatt med travle direktesendinger, har Katrine mer tid til andre ting. Aller helst tilbringer den familiekjære trebarnsmoren tid sammen med sine nærmeste.

Sammen med ektemannen Snorre Harstad (52) har hun barna Markus (27), Evelina (24) og Sofia (10). I tillegg ble hun nylig bestemor for første gang, da sønnen ble pappa.

- Nå er jeg blitt bestemor! Det er veldig stort. Han er bare noen uker gammel, så jeg har fått være mye sammen med ham. Noe jeg ikke kunne gjort hvis jeg hadde hatt en jobb der jeg var på direktesending hver uke, avslører Katrine til Se og Hør med et stort smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.