Claire Holt:

Røper gladnyhet

Venter sitt tredje barn.

BABYMAGE: Claire Holt viste frem sin voksende babymage på rød løper i helgen. Foto: Splash News / IPA / Splash News / NTB
BABYMAGE: Claire Holt viste frem sin voksende babymage på rød løper i helgen. Foto: Splash News / IPA / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespilleren Claire Holt (34), best kjent for sin rolle i den populære TV-serien «H2O», har all grunn til å smile om dagen.

Lørdag dukket hun opp med en voksende babymage på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Den gledelige nyheten delte hun også kort tid etter på sin egen Instagram-profil.

«Meg og nummer tre», skrev hun i innlegget til flere bilder av seg selv fra filmfestivalen.

Gratulasjonene har allerede strømmet inn i kommentarfeltet fra flere kjente skuespillere, deriblant Nina Dobrev (34), Ashley Greene (36) og Jessica Szohr (38).

«Omg Claire!!!!! JA!!!!!! Gratulerer», kommenterte blant annet Dobrev, hennes tidligere «Vampire Diaries»-kollega.

BARN: Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm, kjent fra «Farmen», har blitt samboere og snakker om barn. Video: Se og Hør Vis mer

Fra før har Holt og ektemannen Andrew Joblon (40) sønnen James (4) og datteren Elle (2).

Selv om ekteparet kan glede seg over å skulle bli foreldre for tredje gang, har de også opplevd motgang i prosessen med å skape sin egen familie. Ifølge Page Six gikk Holt gjennom en spontanabort før de kunne ønske sønnen velkommen til verden.

VENTER BARN: Skuespileren venter sitt tredje barn. Her er hun avbildet under filmfestivalen i Cannes i helgen. Foto: Alberto Terenghi / Pa Photos / NTB
VENTER BARN: Skuespileren venter sitt tredje barn. Her er hun avbildet under filmfestivalen i Cannes i helgen. Foto: Alberto Terenghi / Pa Photos / NTB Vis mer

- Det var ødeleggende og jeg følte meg knust og skamfull. Fordi jeg opplevde en så intens sorg, var det veldig vanskelig for meg å bearbeide ting og gå videre, delte hun den gang til Mini Magazines.

Skuespilleren ble imidlertid gravid fem måneder senere, men under fødselen ventet hun «hele tiden på at noe skulle gå galt».

«Jeg var usikker på om jeg skulle dele dette så tidlig, og jeg er fortsatt redd for å offentliggjøre en slik privat kamp, men jeg gjør det uansett fordi det er viktig», skrev hun i et Instagram-innlegg i 2018.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

«På grunn av spontanaborten ønsket jeg ikke å få falske forhåpninger. Det var ganske vanskelig å få kontakt med babyen, og jeg var nervøs store deler av første trimester», forklarte hun videre.

LES OGSÅ: Stjernen (52) gravid: - Gjør det på egen hånd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer