«90 Day Fiancé»:

Røper gladnyhet

- Kan ikke beskrive følelsen.

FORELDRE: «90 Day Fiancé»-stjernen Juliana Custodio har fått barn med kjæresten Ben Obscura (t.h). Foto: Instagram / Juliana Custodio
FORELDRE: «90 Day Fiancé»-stjernen Juliana Custodio har fått barn med kjæresten Ben Obscura (t.h). Foto: Instagram / Juliana Custodio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kunne Juliana Custodio (23), kjent fra den amerikanske realityserien «90 Day Fiancé», bekrefte at hun ventet barn med sin nye partner, Ben Obscura. Det gjorde hun knapt en måned etter bruddet med eksmannen Michael Jessen (62).

Tirsdag kom det enda en hyggelig nyhet fra realityprofilen. Hun har nemlig blitt mor for første gang. Nyheten deler Custodio selv på sin Instagram-profil sammen med en rekke bilder.

«Alle vennene mine som har kjent meg i mange år vet hvor mye jeg har ventet på dette øyeblikket, på å ha mitt eget barn, det var min største drøm å bli mor» skriver Custodio innledningsvis i innlegget.

Videre beskriver hun dagen som den mest fantastiske i hennes liv, og legger til at hun er svært takknemlig for kjæresten Ben Obscura.

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino er i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det går ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

«Jeg kan ikke beskrive følelsen av å endelig ha barnet mitt i armene mine og endelig føle at jeg er en mor. Men med alle disse følelsene kommer frykt også. Nå er det tid for å lære og vokse sammen med den lille. »

I samme innlegg røper realitystjernen barnets navn: Benjamin James Louis.

Det var i 2019 Custodio og hennes eksmann Michael Jessen dukket opp i «90 Day Fiance»s syvende sesong. Det tidligere paret møttes på en yatch i Kroatia, og ble forlovet kort tid etter. I sesongen flytter 26-åringen til USA, og de har 90 dager på å gifte seg.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Lykken ble imidlertid kortvarig, og på selveste bryllupsdagen ble det kjent at duoen skulle separeres - etter to år som gift.

I februar i år - faktisk på valentinsdagen - ble ifølge People sluttstreken for alvor satt for realityparet, da Custodio leverte inn skillsmissepapirene.

Siden seperasjonen har Custodio flittig delt bilder av sin nye kjærlighet.

LES OGSÅ: Mistet syv måneder gammel sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer