Katarina Flatland:

Røper gladnyhet

Katarina Flatland og Harald Dobloug utvider familien.

UTVIDER: Katarina Flatland og Harald Dobloug røper at de skal bli tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
UTVIDER: Katarina Flatland og Harald Dobloug røper at de skal bli tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2020 kunne ekteparet Katarina Flatland (32) og Harald Dobloug (32) overraske podkast-lytterne med en gledelig nyhet. Der kunne de nemlig fortelle at de hadde blitt foreldre til en liten gutt, og at sønnen hadde fått navnet Bernhard.

Onsdag morgen røper duoen imidlertid nok en familieforøkelse, og også denne gangen er det lytterne de deler det med først.

I et lydklipp i podkasten «Åpen journal» sier sønnen at det er en baby inne i mammas mage, noe foreldrene kan bekrefte.

INFLUENSER: Katarina Flatland er både programleder, podkaster og lege, men blogging lot hun ligge på hylla. Reporter: Anniken Aronsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Det er en liten baby i magen og det synes vi er veldig hyggelig å dele med dere kjære lyttere - vi skal ha en liten baby til, bekrefter Flatland.

Videre forteller hun at hun er svært lettet over å endelig kunne dele nyheten, da hun etter fire måneder som gravid synes det begynner å bli vanskelig å skjule.

- Det er fantastisk koselig at vi er så heldige at vi skal få en baby til. Det er veldig stas, og veldig stas at Bernhard skal bli storebror.

Men ifølge den kommende tobarnsmoren har ikke starten av graviditeten vært helt enkel.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har vært veldig dårlig. Jeg har jo timet dette ganske godt med siste innspurt på medisinstudiet, så det eneste som har hjulpet mot kvalme og oppkast er å ligge helt flatt. Så jeg har ligget på sofaen og i sengen i flere måneder, men nå den siste uken har det endelig begynt å bli bedre. Det har vært skikkelig tøft, det må jeg si.

Paret forteller at de vet hvilket kjønn de venter, men at de ønsker å holde det for seg selv enn så lenge.

LES OGSÅ: Linni: - Han er min drømmeprins

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer