Ulrikke Brandstorp er forlovet:

Røper gladnyhet

Sangstjernen er blitt fridd til av kjæresten.

FORLOVET: Sangfuglen avslører at hun har forlovet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram/Ulrikke Brandstorp
FORLOVET: Sangfuglen avslører at hun har forlovet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram/Ulrikke Brandstorp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ulrikke Brandstorp (26) som blant annet har vunnet «Melodi Grand Prix» og «Maskorama» er forlovet. Det melder hun selv på Instagram.

På et bilde sammen med samboeren Oskar Nordberg skriver sangstjernen:

«HERREGUUUUD!! VI SKAL GIFTE OSS!!!!! I går spurte bestevennen min meg om jeg vil dele resten av livet med han, og det er ingen ting jeg vil mer enn det! Takk for at du gjør meg til verdens lykkeligste, Oskar.»

«Gleder meg så ufattelig mye til resten av livet med deg! JEG ELSKER DEG», skriver hun avslutningsvis.

VANT: Ulrikke Brandstorp er vinneren av «Maskorama», og her avslører hun hvordan hun forsøkte å lure fansen til å tro at det ikke var hun som gjemte seg bak trollet. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Overlykkelig

- Jeg er rett og slett i hundre nå. Overlykkelig og fnisete! Haha. Smiler fra øre til øre, og gleder meg masse til å dele resten av livet med Oskar, uttaler Brandstorp til Se og Hør rett etter at nyheten ble gjort kjent i sosiale medier.

Det var sommeren 2020 artisten kunne meddele at hun hadde funnet kjærligheten med Oskar Nordberg.

Paret traff hverandre på sjekkeappen Tinder, og første date sammen var en spasertur.

- Han hadde kokt kaffe på termos. Det var en veldig, veldig god tone, og vi skjønte nesten med én gang at det bare var å bli én kohort. Og så har han holdt ut, har Brandstorp tidligere uttalt om starten på forholdet, til Se og Hør.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Ettersom de to traff hverandre under pandemien, var de raske til å flytte inn sammen. Brandstorp bodde på den tiden sammen med manageren Christoffer Gunnestad, som ble byttet ut til fordel for Nordberg.

«JADDAAAA!!! Er så ufattelig glad på deres vegne. Gleder meg til tidenes bryllup. HEIA KJÆRLIGHETEN», skriver for øvrig Gunnestad under de nyforlovedes Instagram-innlegg.

LES OGSÅ: - Lett å stå ved siden av han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer