Ebba Rysst Heilmann:

Røper gladnyhet

- Stolt av meg selv som tillot meg å bli glad i noen igjen.

GLADNYHET: Ebba Rysst Heilmann deler gladnyheten overfor VG. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Ebba Rysst Heilmann deler gladnyheten overfor VG. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ebba Rysst Heilmann (36) har blitt mor. Det melder VG.

Heilmann var sammen med Ari Behn de siste tre årene han levde. Nå har hun funnet lykken på ny sammen med Lars Ståle Haugland Fjellbakk (43).

Nylig kunne også paret ønske velkommen til en liten datter.

- Hun skal hete Ellie. Etternavnet er foreløpig en umulig oppgave, forteller den nybakte moren til avisen.

Fant lykken

Heilmann røper at de nybakte foreldrene møttes under en skjør periode, men hun er likevel stolt av seg selv for å ha funnet sin utkårede.

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

– Jeg har fått meg en helt fantastisk mann. Vi møttes i en veldig skjør tid, noe som jeg hverken hadde forventet eller håpet på siden Ari døde. Jeg er fremdeles stolt av meg selv som tillot meg å bli glad i noen igjen, skriver Heilmann i en e-post til VG.

Det var 1. juledag i 2019 som kunstner og forfatter Ari Behn gikk bort. Dødsfallet etterlot landets befolkning i sjokk, og de etterlatte og pårørende i en ubeskrivelig sorg.

Etter sjokknyheten delte Heilmann noen rørende ord til ære for sin avdøde kjæreste.

«Du skjøreste, vakreste, sterkeste, komplekse menneske. Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min. Og jeg vet du er sammen med meg resten av livet og passer og heier på meg til vi ses igjen. Jeg vet du tok vare på meg til siste slutt», var blant det hun skrev i et innlegg på Instagram som inneholdt et bilde av de to sammen.

LES OGSÅ: Kjærligheten fikk ny sjanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer