Hege Bøkko:

Røper gladnyhet

Hege Bøkko og Håvard Lorentzen venter barn.

BLIR MOR: Hege Bøkko venter barn med samboeren Håvard Lorentzen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BLIR MOR: Hege Bøkko venter barn med samboeren Håvard Lorentzen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere skøytestjernen Hege Bøkko (30) og samboeren Håvard Lorentzen (28) venter sitt første barn. Det bekrefter førstnevnte til Se og Hør.

«Har ikke så mye annet å si enn at vi føler oss veldig heldige og gleder oss», skriver Bøkko i en tekstmelding.

« Fire frøkner på søndagstur», skriver den kommende mora på Instagram under et bilde av seg selv som viser frem magen, og to hunder. Ut ifra bildeteksten ser det ut til at hun venter en liten jente.

Bøkko og Lorentzen har vært et par siden 2018, men har kjent hverandre mye lengre. Sistnevnte er nemlig også en tidligere skøyteløper.

- Vi har det veldig kjekt sammen. Og så hjelper vi hverandre med trening og sånt. Men vi får litt fred fra hverandre når vi sykler. Jeg er jo mye raskere enn henne, fortalte Lorentzen til Bergensavisen den gangen.

Tidligere i år kunne 30-åringen avsløre at hun har lagt skøytene på hylla, bare noen få måneder etter broren, Håvard Bøkko (34), hadde gjort det samme.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

I fjor var 30-åringen å se i TV 2s «Farmen kjendis». Der var hun en av de fremste kandidatene til å gå helt til topps, men måtte takke for seg rett før finaleuken.

LES OGSÅ: - De tror de er søsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer