Jennifer Lawrence:

Røper gladnyhet

Stjerneparet tar forholdet et steg videre.

SKAL BLI FORELDRE: Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney venter barn. Foto: Splash News / NTB
SKAL BLI FORELDRE: Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney venter barn. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2018 begynte romanseryktene å svirre rundt Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (31) og kunstneren Cooke Maroney (37) . Bare noen måneder senere ble de to turtelduene fotografert sammen, noe som flere medier tolket som en bekreftelse på romansespekulasjonene.

Maroney og Hollywood-stjernen ble observert sammen i New York, og de så den gang ikke ut til å bry seg om paparazziene. Vandrende gatelangs ble de observert lattermilde mens de holdt hender.

ROMANTIKK: De to turtelduene brydde seg fint lite om paparazziene første gang de ble fotografert sammen. Foto: Splash News / NTB
ROMANTIKK: De to turtelduene brydde seg fint lite om paparazziene første gang de ble fotografert sammen. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Året etter kom gladnyheten om at de hadde forlovet seg, og senere samme år ga de hverandre sitt ja i en hemmelig seremoni i Newport på Rhode Island.

Nå, snart to år etter bryllupet, kommer nok en gladnyhet fra paret. De venter nemlig sitt første barn sammen. Det bekrefter Hollywood-stjernens representant overfor People.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Skrøt av ektemannen

Lawrence har tidligere vært åpen om at hun ønsker seg barn.

- Jeg vil defintivt bli mor. Jeg ser for meg å få barn og at livet blir komplett, fortalte hun i 2015 til Glamour.

I 2019 fortalte en kilde overfor Entertainment Tonight at Lawrence og Maroney ønsket seg barn sammen.

- De ønsker seg begge barn og har snakket om å starte familie sammen. Familien deres tror virkelig at de er ment for hverandre. Hennes familie elsker hans og hans elsker hennes, så foreldrene deres er glade. De kommer veldig godt overens og ser frem til fremtidige familiesamlinger.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Paret er kjent for å verne godt om forholdet sitt, men i 2019 klarte Lawrence ikke å la være å skryte av sin nåværende ektemann og kommende barnefar. Det gjorde hun i podkasten «Naked with Catt Sadler».

- Han er det fineste mennesket jeg noen gang har møtt. Det er han virkelig, og han blir bare bedre og bedre, delte hun åpenhjertig med lytterne, ifølge US Weekly.

- Vi ville gifte oss med hverandre

Deretter snakket skuespilleren om hvordan hun så på forholdet i starten.

- Jeg begynte med det vanlige. «Hva føler jeg? Er han snill? Er han bra?», forklarte hun, før hun innrømmet at hun fikk en åpenbaring:

- Dette er «The One». Jeg vet det høres veldig dumt ut, men han er det. Jeg føler meg veldig beæret over å skulle bli en Maroney.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Paret traff hverandre gjennom felles venner, og på det tidspunktet var Lawrence «virkelig ikke på en plass i livet hvor hun var klar for å gifte seg». Men dette forandret seg kort tid etter at duoen ble bedre kjent.

- Da jeg møtte Cooke ville jeg gifte meg med han. Vi ville gifte oss med hverandre. Vi ville forplikte oss helt til hverandre. Han er min beste venn, så jeg ønsker å knytte meg til ham for alltid, delte hun i podkasten.

LES OGSÅ: Slik bekrefter hun ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer