«Grey's Anatomy»:

Røper gladnyhet

«Vel, vel, vel, se hvem det er».

RETURNERER: En gammel kjenning fra «Grey's Anatomy» gjør comeback i sesong 18 . Foto: Snap Stills / REX / NTB
RETURNERER: En gammel kjenning fra «Grey's Anatomy» gjør comeback i sesong 18 . Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer
Publisert

OBS: Denne saken inneholder spoilere, så du bør ikke lese videre hvis du ønsker at det skal forbli en overraskelse!

Tidligere i år ble det bekreftet at det kommer en 18. sesong av seriesuksessen «Grey's Anatomy».

Årets sesong av sykehusserien fokuserte på den verdensomspennende pandemien, og Dr. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo (51), var store deler av sesongen i koma grunnet smitte.

Dermed så også serieskaperne sett sitt snitt til å hente tilbake kjente og kjære legefjes, til stor glede for mange.

I mai dukket det imidlertid opp en trist nyhet for fansen. Da ble det kjent at skuespiller Jesse Williams (40), som har spilt rollen som Dr. Jackson Avery i mer enn tolv år, takker for seg.

COMEBACK: Det var duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjorde comeback. Video: MTV Vis mer

- Så glad for å være hjemme igjen

Han blir dermed ikke å se i den kommende sesongen, men fansen kan imidlertid glede seg til nok et gjensyn med en velkjent karakter fra serien.

Denne uken ble det nemlig kjent at Dr. Addison Montgomery returnerer til TV-serien neste sesong. Rollen spilles av skuespiller Kate Walsh (53), og gladnyheten ble delt på seriens offisielle Twitter-konto.

People er blant mediene som omtaler saken.

«Vel, vel, vel, se hvem det er. Det er riktig, mine kjære, Dr. Addison Montgomery kommer tilbake til Grey Sloan Memorial Hospital, og jeg er så glad for å være hjemme igjen og jobbe med Shonda, Ellen og resten av den fantastiske casten», sier Walsh i videoen.

«Denne sesongen - 18 - wow. Bare vent til dere ser hva som venter dere», legger hun til.

COMBACK Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl» Vis mer

- Forandret livet mitt

Walsh dukket opp i sykehusserien i sesongfinalen av sesong en som kona til Derek Sheperd, spilt av Patrick Dempsey (55).

Hun ble værende som kirurg i serien i flere sesonger før hun ledet spin-off-serien «Private Practice» fra 2007 til 2013.

COMEBACK: Det er nok flere fans som er i ekstase over at Kate Walsh returnerer som Dr. Addison Montgomery. Her er hun i avbildet i serien i 2006. Foto: Snap Stills / REX / NTB
COMEBACK: Det er nok flere fans som er i ekstase over at Kate Walsh returnerer som Dr. Addison Montgomery. Her er hun i avbildet i serien i 2006. Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer

Skuespilleren har tidligere uttalt at hun hadde elsket muligheten til å nok en gang gå i hallene til Grey Sloan Hospital.

På spørsmål fra People i mars om hun noen gang ville komme tilbake til «Grey's Anatomy», svarte hun: «absolutt».

DEN GANG DA: Her er Kate Walsh (til høyre) avbildet med Ellen Pompeo og Katherine Heigl i 2006. Foto: Chris Carlson / AP Photo/ NTB
DEN GANG DA: Her er Kate Walsh (til høyre) avbildet med Ellen Pompeo og Katherine Heigl i 2006. Foto: Chris Carlson / AP Photo/ NTB Vis mer

- Hvis de kunne få det gjort, ville jeg gjerne ha kommet tilbake. Det har definitivt forandret livet mitt, fortsatte hun.

Walsh er imidlertid ikke den eneste som returnerer i den kommende sesongen. Kate Burton (63) kommer også tilbake i rollen som moren til Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo.

LES OGSÅ: Avslører «Grey's»-hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer