Eric Stonestreet:

Røper gladnyhet

Skuespilleren fikk «ja» fra kjæresten gjennom fem år.

FORLOVET: Eric Stonestreet (i midten) har fridd til kjæresten. Her sammen med «Modern Family»-kollegaer Julie Bowen og Jesse Tyler Ferguson. Foto: Shutterstock/NTB
FORLOVET: Eric Stonestreet (i midten) har fridd til kjæresten. Her sammen med «Modern Family»-kollegaer Julie Bowen og Jesse Tyler Ferguson. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Navnet Eric Stonestreet (49) er kanskje forholdsvis ukjent for mange, men dersom man nevner Cameron Tucker ringer det kanskje en bjelle. Stonestreet spiller nemlig sistnevnte karakter i ABC-suksessen «Modern Family».

Nå kan han også avsløre at det ikke bare er på jobbfronten det smiler for ham. På Instagram deler han natt til mandag, norsk tid, at han har fridd til kjæresten Lindsay Schweitzer og fått ja.

Frieriet avslører han ved å dele flere bilder av seg selv og Schweitzer, hvor man tydelig ser den gedigne diamantringen.

«Hun sa hun skulle få sine folk til å ringe mine folk», skriver han til bildene.

FORLOVET: Emilie Stordalen forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Lykkeønskninger

Ifølge People har de to turtelduene vært et par i fem år og begynte først å date i 2017. De skal ha møttes i forbindelse med Big Slick, et veldedighetsarrangement, i Kansas City året før.

Stonestreets utkårede jobber som sykepleier, og har tidligere blitt varmt omtalt av førstnevnte. Under et besøk hos Ellen DeGeneres (63) i 2017 avslørte han blant annet at forloveden roer han ned.

I etterkant av forlovelsesnyheten har skuespilleren mottatt en rekke lykkeønskninger, også fra Jesse Tyler Ferguson (45), som spilte ektemannen til Stonestreet i «Modern Family».

Også Gwyneth Paltrow (48) har lagt igjen gratulasjoner i kommentarfeltet.

Knut Nærum er gjest i denne ukes «Kåss til Kvelds» og der forteller han om hvordan han svarte på konas frieri. Video: NRK Vis mer

«Hurra. Vi er så glade for deg», skriver hun, samtidig som artist Michael Bublé (45) skriver «gratulerer».

Utover Instagram-innlegget har Stonestreet foreløpig ikke uttalt seg om forlovelsen.

LES OGSÅ: - Brudd for «Modern Family»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer