Ina Svenningdal:

Røper gladnyhet

Skuespilleren tar forholdet et steg videre.

KJÆRESTER: Ina Svenningdal med kjæresten Ole Dennis Heggeli. Nå har de tatt et nytt steg videre i forholdet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRESTER: Ina Svenningdal med kjæresten Ole Dennis Heggeli. Nå har de tatt et nytt steg videre i forholdet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember 2019 kunne «Skam»-skuespiller Ina Svenningdal (25) dele nyheten om at hun hadde funnet lykken med Ole Dennis Heggeli. Det bekreftet hun til TV 2 under P3 Gull.

Da hadde det i lengre tid versert rykter om at Svenningdal hadde fått seg kjæreste.

Da Se og Hør møtte henne på premieren av Viaplay-serien «Besatt» i slutten av oktober det året, kom hun sammen med Heggeli. Den gang ønsket de to imidlertid ikke å kommentere hvorvidt de var et par.

Nå kan 25-åringen derimot avsløre den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten har tatt forholdet ett steg videre - de har nemlig kjøpt seg leilighet.

Nyheten delte Svenningdal på Instagram.

«HJELP vi har kjøpt en LEILIGHET!», skriver hun under bildet av seg og kjæresten, der Svenningdal selv holder et nøkkelknippe i hånden.

I kommentarfeltet har flere kjente personer sendt sine gratulasjoner i retning det ferske samboerparet.

Influenser og tv-profil Vita Mashadi skriver «Hurraaa» og legger ved flere hjerte-emojier.

«Neeei så gøy!!! Grattis!!!!!», skriver Jorun Stiansen, mens Ingeborg Senneset nøyer seg med et langstrakt «Wohooooooooo».

FLYTTER SAMMEN: Morten Botten avslørt i November at han hadde fått seg kjæreste, nå flytter de sammen. Vis mer

Pusse opp?

Det er foreløpig ukjent hvor den nye leiligheten befinner seg, og hvorvidt den er innflytningsklar. Det kan likevel se ut som om de skal pusse opp litt. I hvert fall male.

Skuespilleren har nemlig delt flere bilder på Instagrams historiefunksjon der man kan se at hun og kjæresten er ute og ser på maling. Over et av bildene skriver hun «hjelp?».

Se og Hør har i skrivende stund ikke lykkes i å få kontakt med Ina Svenningdals manager.

Tinder

Da Se og Hør møtte Svenningdal sommeren 2019, kunne hun avsløre at hun hadde lyst på kjæreste, men at det var vanskelig å finne tid til det på daværende tidspunkt.

FLYTTER SAMMEN: Morten Botten avslørte i November at han hadde fått seg kjæreste, nå flytter de sammen. Vis mer

Hun hadde likevel testet ut datingappen «Tinder», uten at det hadde gitt særlig mersmak.

- Jeg er jo singel, og føler ikke at jeg har tid til kjæreste nå uansett. Jo da, jeg er på Tinder, men jeg takler det ikke. Det er skikkelig kleint. Spesielt når gutter gang på gang spør om det var gøy å være med i «Skam». Jeg vet liksom ikke hva jeg skal svare, sa hun den gang og fortsatte:

- Men det er klart at jeg har lyst på kjæreste. Jeg har ikke hatt det før, men jeg stresser ikke med det, altså, understreket hun.

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer