Charlotte Jacobsen:

Røper gladnyhet

«Farmen»-deltakeren kan bekrefte at paret ha blitt foreldre for første gang.

MOR: TV-profilen har blitt mor for første gang. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MOR: TV-profilen har blitt mor for første gang. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charlotte Jacobsen (27) var å se i TV 2-programmet «Farmen» for snart seks år siden. Inne på gården fant hun tonen med Eilev Bjerkerud (31), men året etter tok imidlertid romansen slutt.

I 2017 fant hun kjærligheten på ny med Mathias Ottoson (28), og fire år senere ble det kjent at paret ventet barn sammen.

«Vi gleder oss til sommeren», skriver hun til et bilde hvor Ottoson holder godt rundt henne, og hun stolt viser frem et ultralydbilde.

- Vi tror det blir veldig fint og gleder oss selvsagt utrolig mye, kunne hun fortelle til Se og Hør den gang.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Nå kan Jacobsen bekrefte overfor Se og Hør at er paret blitt foreldre for første gang.

- Stolte og takknemlige

På Facebook kunne den nybakte faren dele nyheten om at deres første barn er født, og kan samtidig røpe navnet til datteren.

«18. juli kom verdens fineste Mollie til verden. Vi er så stolte og takknemlige», skriver han i innlegget.

Jacobsens Instagram-følgere har fått et innblikk i graviditeten, der den tidligere «Farmen»-deltakeren har delt bilder under prosessen.

Tidligere avslørte blant annet Jacobsen kjønnet på babyen i forbindelse med et Instagram-innlegg fra TV-profilens babyshower.

«For en dag! Ble overrasket av noen av mine fine jenter med babyshower i går. Heldige meg og lille frøkna som har dere rundt oss! Tusen, tusen takk», skrev hun under innlegget, og legger ved emneknaggen #itsagirl som oversettes til «det er en jente».

Forlovet seg

De nybakte foreldrene møttes for første gang da hun jobbet som modell under Oslo Fashion Week i 2016.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Jeg møtte moren til Mathias på moteuken, og hun fortalte meg at hun hadde en singel sønn! Vi møtte hverandre for første gang i august 2016, men det var ikke før i desember at vi begynte å treffe hverandre ofte. Siden har vi vært sammen nesten hele tiden, fortalte Jacobsen til Se og Hør den gang.

I fjor tok imidlertid duoen forholdet et steg videre ved å forlove seg, noe som Jacobsen kunne røpe til følgerne sine på sin Instagram-profil.

Her viser hun stolt frem den skinnende forlovelsesringen.

«Jeg sa selvfølgelig JA», skrev 27-åringen opprømt under bildet.

- Det er veldig, veldig stas, og var veldig overraskende. Helt fantastisk. Det er litt surrealistisk, men det er jo dette man har drømt om, fortalte hun til Se og Hør i fjor om forlovelsen.

Frieriet utspant seg da paret var på en norgesferie sammen, hvor de reiste rundt og sov i bilen som Ottson hadde bygd om.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

LES OGSÅ: Slik svarer han på kjærestespørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer