Sander Sagosen:

Røper gladnyhet

«Winning in life».

VISTE FREM RINGEN: Hanna Bredal Oftedal smiler fra øre til øre, og viser stolt frem forlovelsesringen. Foto: Instagram
VISTE FREM RINGEN: Hanna Bredal Oftedal smiler fra øre til øre, og viser stolt frem forlovelsesringen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håndballstjernen Sander Sagosen (25) og kjæresten Hanna Bredal Oftedal (26) har forlovet seg.

Det avslører paret i et innlegg på Instagram fredag formiddag. De to har holdt sammen i mer enn syv år.

«Winning in life», skriver Sagosen under et bilde av sin forlovede, som stolt viser frem ringen.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

Men det er ikke bare på privaten at livet smiler til 25 år gamle Sagosen, som til daglig spiller for den tyske klubben Kiel.

IMPONERER: Sander Sagosen har en høy stjerne, både på det norske landslaget og på klubblaget Kiel. Foto: Petr David Josek / POOL / NTB
IMPONERER: Sander Sagosen har en høy stjerne, både på det norske landslaget og på klubblaget Kiel. Foto: Petr David Josek / POOL / NTB Vis mer

Torsdag overtok laget hans tabelltoppen etter at de slo Göppingen 31-23. Som om ikke det var nok ble nettopp Sagosen toppscorer i kampen.

I mai var han sterkt delaktig da det norske laget kvalifiserte seg til EM på en imponerende måte. Han er også en del av det norske laget som om ikke lenge setter kursen mot OL i Tokyo.

Forloveden Oftedal har selv spilt håndball tidligere - for Stabæk, Issy Paris, samt Silkeborg-Voel i Danmark. Søsteren Stine Bredal Oftedal spiller på det norske landslaget, mens broren heter Hermann Bredal Oftedal og spiller på FyllingenBergen.

Til KK beskrev Oftedal så sent som i januar kjæresten som varm og omsorgsfull. At han er flink til å gi komplimenter, tar alltid vare på henne og får henne til å føle seg bra.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Får ikke gjennomført drømmebryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer