Sturla Berg-Johansen:

Røper gladnyhet

Programlederen og kjæresten tar forholdet et steg videre.

DELTE GLADNYHET: Sturla Berg-Johansen avslører at han skal bli pappa til en liten gutt. Her avbildet med forloveden Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DELTE GLADNYHET: Sturla Berg-Johansen avslører at han skal bli pappa til en liten gutt. Her avbildet med forloveden Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Sturla Berg-Johansen (53) avslører at han skal bli pappa. Det avslørte han selv fra scenen under mandagens show for Bakgårdsrevyen i Tønsberg, ifølge Tønsbergs Blad.

- Jeg skal bli pappa, sa han fra scenen og la til:

- Det er helt fantastisk. Alt ble annerledes etter å ha sett ultralydbildet.

Han kunne samtidig avsløre at paret kan glede seg over å få en liten sønn til høsten. Dette er 53-åringens første barn sammen med samboeren Kaja Norum (32). Sistnevnte har en datter fra tidligere.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Fridde på nyttårsaften

Den gledelige nyheten kommer omlag ett år etter at Berg-Johansen og hans 21 år yngre kjæreste hadde forlovet seg. Det bekreftet Norum i et intervju med VG i juni i fjor.

- Han fridde faktisk nyttårsaften, og vi skulle egentlig ha giftet oss i sommer, men det bryllupet får vente til neste år, sa Norum til avisen.

Det var i oktober i 2019 det ble kjent at Berg-Johansen hadde funnet lykken med den 21 år yngre kunstnerkjæresten. Da bekreftet de forholdet selv på Facebook, og ga senere en kort kommentar til VG:

- Den enkle kommentaren må bli: Jeg elsker henne, sa paret da.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Nakenmaleri

Norum er kjent for tidligere å ha malt Berg-Johansen naken. I 2011 kastet han nemlig klærne da den gang 22 år gamle Kaja var Odd Nerdrums kunstelev, og skulle lage sitt første aktmaleri.

Norum brukte tre måneder på kunstverket, som fikk navnet «Homoludens» (Det lekne mennesket). Kunstverket ble solgt for 72.000 kroner.

- Sturla var flere ganger nede på Stavern for å stå modell. Han synes selv at han var for tykk, men rent billedmessig, så er det bedre at han ser slik ut enn at han står der med vaskebrett, fortalte Kaja Norum til VG den gang.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Kjørt kombo i mange år

Nyheten om kjærlighetsforholdet kom ti år etter at tv-profilen sto frem som homofil. Det avslørte Berg-Johansen på scenen under premieren av showet «Damenes aften» på Chat Noir.

- Hvorfor er jeg singel, jeg har tenkt til å avsløre det for dere nå. Den første forelskelsen preger de første i mange år. Turte aldri å fortelle det til ham. Dere hørte riktig, og nei det var ikke en vits. 19 år gammel forelsket jeg meg i en gutt på Tenerife. Jeg har kjørt kombo i mange år, sa han den gang.

Videre fortalte 53-åringen at han lenge hadde håpet og prøvd på å finne kjærligheten med en kvinne.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Dette her er ganske tøft. Jeg har vinglet hele livet. Men jeg orker ikke leve hele livet på en løgn. At Sturla B. Johansen er homo hadde dere kanskje ikke trodd, men nå har jeg sagt det og det er ganske deilig, delte han med publikum.

Fra 2009 til 2010 var Berg-Johansen kjæreste med VGTVs Morten Hegseth. To år etter bruddet fortalte Sturla at han både faller for menn og kvinner.

- Jeg har ikke skjult at jeg har kjørt kombi. Men det virker som pressen har gjemt det bort, fordi det ikke passer. Den eneste måten å få trøkk, er om jeg sier at jeg er homo, fortalte han i et intervju med Dagbladet.

KJÆRESTER? Adrian og Christine i «Sommerhytta» snakket om at de andre tror at de er kjærester. Video: TV 2 Vis mer

Han forklarte at han også forelsker seg i damer, og at den siste daten han hadde vært på var med en kvinne.

- Har jeg sagt at jeg er ferdig med damer? Jeg tiltrekkes av mennesker, delte han med avisen.

LES OGSÅ: Avslører kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer