«Orange Is The New Black»-stjernen Taryn Manning:

Røper gladnyhet

Den kjente skuespilleren ble overstrømmet av følelser da hun ble fridd til fra scenen.

GIFTER SEG: Taryn Manning ble fridd til av kjæresten Anne Cline fredag kveld. Her avbildet i 2018. Foto: Matt Sayles / AP / NTB
GIFTER SEG: Taryn Manning ble fridd til av kjæresten Anne Cline fredag kveld. Her avbildet i 2018. Foto: Matt Sayles / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I «Orange Is the New Black» spiller Taryn Manning (42) en metamfetamin-avhengig fange, men i virkeligheten er kontrasten stor fra rollen til det livet hun lever i virkeligheten.

«Avslørt» av video

Fredag kveld skal 42-åringen også ha blitt fridd til av kjæresten Anne Cline. Frieret fant sted på en restaurant i Panama City i Florida, og det er nettstedet TMZ som har fått tak i en video av den romantiske sekvensen.

I videoen står Cline på en scene foran en mikrofon, før hun setter seg ned på kne foran kjæresten. Manning blir overstrømmet av følelser, lagger ansiktet i hendene, før hun senere kysser Cline på munnen.

Ifølge nettstedet kan man høre en stemme i mikrofonen som sier «Jeg tror det der betyr et ja», før det bryter ut full applaus.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

- Det enkleste ja

Det er ikke kjent eksakt hvor lenge de to har vært kjærester, men en talsperson for skuespilleren forteller til TMZ at det nyforlovede paret er i «ekstase over den hyggelige nyheten», mens Manning selv også bekrefter nyheten.

STOR STJERNE: Taryn Manning spiller Tiffany «Pennsatucky» Doggett i suksess-serien «Orange Is the New Black». Foto: Jojo Whilden / Netflix / Kobal / REX
STOR STJERNE: Taryn Manning spiller Tiffany «Pennsatucky» Doggett i suksess-serien «Orange Is the New Black». Foto: Jojo Whilden / Netflix / Kobal / REX Vis mer

- Det var det enkleste ja jeg noensinne har gitt, sier skuespilleren.

For drøye fire år siden, i 2017, fortalte «Orange Is The New Black»-stjernen at hun hadde eksperimentert med kvinner i fortiden, men at hun hadde falt ned på at hun er heterofil.

- Jeg er ikke homofil, noe som betyr at jeg elsker menn. Men jeg elsker homofile og har eksperimentert. Det er bra, selv om jeg foretrekker menn, uttalte Manning til nettstedet People den gang.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser ikke stjernen ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer