Ellie Goulding:

Røper gladnyhet

- Mor og baby er begge friske og lykkelige.

NYBAKT MOR: Popstjernen Ellie Goulding har fått sitt første barn sammen med ektemannen Caspar Jopling. Foto: Vianney Le Caer/ Invision / AP / NTB
NYBAKT MOR: Popstjernen Ellie Goulding har fått sitt første barn sammen med ektemannen Caspar Jopling. Foto: Vianney Le Caer/ Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar avslørte den britiske artisten Ellie Goulding (34) at hun og ektemannen og kunsthandler Caspar Jopling (29) ventet sitt første barn sammen.

Nå er ventetiden over.

Søndag delte Jopling den gledelige nyheten om at barnet deres hadde kommet til verden.

«Utrolig takknemlig»

«Mor og baby er begge friske og lykkelige. Utrolig takknemlig», skrev den nybakte faren til et bilde av blomster på Instagrams historiefunksjon.

HAR FØDT: Ellie Goulding og ektemannen Caspar Jopling har blitt foreldre. Sistnevnte delte gladnyheten på Instagram søndag. Foto: Skjermdump fra Instagram
HAR FØDT: Ellie Goulding og ektemannen Caspar Jopling har blitt foreldre. Sistnevnte delte gladnyheten på Instagram søndag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

29-åringen uttrykte også følgende:

«Jeg adresserer aldri den offentlige oppmerksomheten som kommer med Ellies jobb. Men gjennom denne magiske og personlige stunden setter vi veldig stor pris på om vi kan få holde dette privat. Tusen takk».

NYTT MENNESKE: En ny person har ankommet verden etter at Ellie Goulding satte sitt første barn til verden. Foto: Skjermdump fra Instagram
NYTT MENNESKE: En ny person har ankommet verden etter at Ellie Goulding satte sitt første barn til verden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Videre hadde han også tatt en skjermdump av et Google-treff med søkeordet «verdensbefolkning 2021», der han hadde krysset vekk et siffer, og satt på sitt eget.

Ikke planlagt

Selve graviditeten røpet «Love Me Like You Do»-artisten i et intervju med Vogue i februar. Da var stjernen 30 uker på vei.

- Å bli gravid gjør at jeg føler meg mer menneskelig. Jeg ønsker å finne et bedre ord enn kvinnelig, men jeg har kurver nå som jeg ikke hadde før. Det liker jeg, og det liker mannen min også, sa hun da.

Vogue-artikkelen inneholdt for øvrig flere bilder hvor man tydelig kunne se den voksende gravidmagen til sangfuglen.

Overfor Vogue røpet artisten hvordan hun fant ut at hun var gravid. Goulding og Jopling, som for øvrig giftet seg i august i 2019, hadde nemlig ingen planer om å bli gravide så kjapt etter bryllupet.

- Det skjedde rundt den tiden da jeg og Caspar reiste bort i anledning vår ett års bryllupsdag, og det var i utgangspunktet da vi fikk vite det. Det var sprøtt fordi det var bryllupsdagen vår. Det var ikke planen. Tanken på å bli gravid virket ikke som en realitet, innrømmet hun.

VITNE: Den britiske popstjerna Ellie Goulding ble vitne til en dramatisk trafikkulykke i London. En video fanget hendelsen. Video: @ShaanAssi99/Twitter Vis mer

Goulding forklarte videre at hun først ikke trodde på at hun var gravid, men ettersom flere endringer skjedde i løpet av første trimester, ble hun tvunget til å tilpasse seg.

Hva hun ønsket å spise var blant det som endret seg og Goulding, som påpekte at hun til vanlig har et sunt kosthold, ønsket seg plutselig bare mat fra fastfood-kjeden McDonald’s.

Giftet seg på storslått vis

Som nevnt var det i august 2019 at Goulding og Jopling ga hverandre sitt ja. Det skjedde i en storslått vielse i en av Nord-Europas største gotiske katedraler, York Minster, i den engelske byen Yorkshire.

MANN OG KONE: Ellie Goulding og Caspar Jopling ga hverandre sine ja foran en rekke celebriteter. Foto: NTB
MANN OG KONE: Ellie Goulding og Caspar Jopling ga hverandre sine ja foran en rekke celebriteter. Foto: NTB Vis mer

Artisten, som står bak en rekke kjente kjærlighetslåter som «Love Me Like You Do» og «How Long Will I Love You», gikk opp det lange kirkegulvet i en fotsid, elegant brudekjole fra motehuset Chloé.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Kjolen hadde lange ermer og høy krage, og var spesialtilpasset den kjente middelalderkatedralen hvor bryllupet fant sted. Parets initialer var også brodert inn på brudens lange slør, og Goulding hadde selv vært svært involvert i designet av brudekjolen.

Blant gjestene i det storslåtte bryllupet, var prinsesse Eugenie (30) og ektemannen Jack Brooksbank (35), som for øvrig var en av brudgommens forlovere.

Også prinsesse Beatrice (32) og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi (38), samt prinsessenes mor, Sarah (61) - som passende nok er hertuginne av York - var på plass under feiringen.

LES OGSÅ: Slik skjulte hun graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer