Karoline Dyhre Breivang:

Røper gladnyhet

Eks-håndballstjernen ble tobarnsmor i julen.

BABYLYKKE: Tidligere håndballspiller Karoline Dyhre Breivang har fått sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: Tidligere håndballspiller Karoline Dyhre Breivang har fått sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tidligere håndballstjernen Karoline Dyhre Breivang (40) og samboeren Thomas Grotle har fått sitt andre barn. Det røper 40-åringen i et innlegg på Instagram, der hun skriver at de fikk en sønn 1. juledag.

«Hjertet sprekker av stolthet over disse to. Lillebror kom til verden 25. desember og han er selvfølgelig helt perfekt. Alt gikk fint og vi nyter hvert sekund», heter det i innlegget.

Paret har også datteren Jenny (4) sammen, som kom til verden i oktober 2016. Nå har altså familien på tre blitt til fire.

Det var i starten av desember Dyhre Breivang avslørte at hun ventet sitt andre barn. Det gjorde hun i et intervju med VG, og da kunne hun fortelle at hun hadde vært i god form gjennom hele svangerskapet.

HÅNDBALLPROFF: Karoline Dyhre Breivang i 2015. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
HÅNDBALLPROFF: Karoline Dyhre Breivang i 2015. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer

Åpen om fødselen

Dyhre Breivang la opp som håndballspiller i 2017, året etter at hun ble mor for første gang. Det har utvilsomt skjedd mye i livet til 40-åringen de siste årene, og i et intervju med KK i 2019 fortalte hun om den overveldende følelsen det var å bli mor for første gang.

- Det var virkelig like fint som alle sier at det er. Å skulle bli så glad i et lite menneske på så kort tid var jeg tydeligvis ikke helt forberedt på. Når det å sitte og se på et menneske sove virker altoppslukende, da blir man nesten litt fascinert av hele den «få barn»-greia, sa hun til magasinet.

I samme intervju fortalte eks-håndballspilleren åpenhjertig om fødselen, og sa at det var noe helt annet enn noe hun hadde vært borte i tidligere, selv også skader i håndballsammenheng.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

- Jeg synes det er fascinerende å se hva kroppen faktisk kan klare - både på og utenfor håndballbanen. Jeg var for eksempel spent når jeg skulle føde, om det kunne relateres til smerter jeg hadde opplevd på håndballbanen, eksempelvis det å ta korsbåndet eller få fingeren ut av ledd - for det har jeg jo gjort mange ganger. Men det skal sies at det var noe helt annet å føde et barn. Jeg måtte ha epidural, og var overbevist om at jeg skulle miste bena en periode der, sa hun videre.

Ønsket flere barn

Da Se og Hør møtte 40-åringen i forbindelse med premieren på «71 grader nord» i 2018, fortalte Dyhre Breivang at hun ønsket flere barn.

- Det er overveldende å være forelder. Det er slitsomt til tider, men en fantastisk glede og mye kjærlighet. Jeg trodde ikke man kunne bli så glad i et lite menneske så fort, sa hun den gang, og la til:

- Livet er annerledes, det er utrolig givende.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Vis mer

I samme intervju innrømmet håndballprofilen også at hun gjerne ønsket å gi datteren søsken.

- Når man har søsken selv, så har man jo lyst til at ungen sin skal få søsken, sa Dyhre Breivang.

Og det har datteren Jenny nå fått i form av en liten lillebror.

LES OGSÅ: Derfor flyttet han hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer