Gunnar Greve og Henny Stenshaug Pettersen:

Røper gladnyhet!

Gunnar Greve og samboeren skal gifte seg.

SKAL GIFTE SEG: Gunnar Greve og Henny Stenshaug Pettersen har forlovet seg. Foto: Christian Roth Christiansen / Dagbladet
SKAL GIFTE SEG: Gunnar Greve og Henny Stenshaug Pettersen har forlovet seg. Foto: Christian Roth Christiansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den tidligere «Idol»-dommeren og manageren Gunnar Greve (38) og samboeren Henny Stenshaug Pettersen (27) har forlovet seg. Det kommer frem på begges Instagram-kontoer, der de har delt et bilde fra et svært romantisk frieri.

På bildet kan man se røde roser og mange stearinlys formet som et stort hjerte.

- Jeg har aldri vært så lykkelig, sier Greve til Se og Hør, uten å ville kommentere saken ytterligere.

ROMANTISK: Det nyforlovede paret delte dette bildet fra frieriet på Instagram søndag. Foto: Skjermdump fra Instagram
ROMANTISK: Det nyforlovede paret delte dette bildet fra frieriet på Instagram søndag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Greve og Stenshaug Pettersen har vært et par de siste årene, og nå skal de altså gifte seg. Det har vært et travelt år for det vordende ekteparet, og i november i fjor ble de foreldre til datteren Alba (1).

Greve har også to døtre fra ekteskapet med Helene Ree, som han var gift med i fire år fram til 2016.

Luksusvilla

En knapp måned etter at datteren Alba kom til verden i 2019, ble det også kjent at den lille familien hadde kapret en luksusvilla i Holmenkollen i Oslo - til hele 22 millioner kroner.

- Både kjøper og selger virker fornøyd med prisen, utover det har jeg ingen kommentar, sa megler Michelle Krefting til E24 den gang.

Eneboligen, som ble bygget i 1900, er 280 kvadratmeter stor, og har utsikt over Oslofjorden og byen. Nærmeste nabo er Nordmarka, og det er kort vei til både Tryvann skisenter og Frognerseteren.

Vis mer

Villaen, som også inneholder en egen 22 kvadratmeter stor praktikantbolig, har fire soverom, to bad, vaskerom, barnegarderobe, tre stuer, dobbel garasje og en stor uteplass.

Dette er for øvrig ikke Greves første bolig i Holmenkollen. Før han kjøpte nytt sammen med Stenshaug Pettersen, bodde han i en flott tomannsbolig i Holmenkollen med fem rom og kjøkken. 38-åringen ble boende her etter bruddet med ekskona Helene Ree for om lag fire år siden.

Babylykke

Nyheten om boligkjøpet kom som tidligere nevnt en knapp måned etter at de ble foreldre til sitt første felles barn. Mens lille Alba er Stenshaug Pettersen sitt første barn, har Greve to døtre med sin tidligere kone.

Paret holdt en svært lav profil rundt forholdet til å begynne med, og først halvannet år etter at de to skal ha blitt et par, dukket de opp på den røde løperen sammen.

Det var under forårets Spellemannpris-utdeling, og den gang avslørte de hva de hadde falt for ved hverandre.

- Det var nok jeg som falt for henne, først og fremst. Det er en av de skarpeste kvinnene jeg har møtt, og så skjønner hun meg, sa Greve til Se og Hør da.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Han er en helt fantastisk mann. Han har gjort meg til verdens lykkeligste i alle fall, svarte Stenshaug Pettersen på kjærestens fine ord.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen stjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer