Ciara:

Røper gladnyhet

Sangstjernen skal bli trebarnsmor.

GRAVID FOR TREDJE GANG: Den amerikanske sangeren Ciara avslører at hun venter sitt tredje barn på Instagram. Foto: NTB Scanpix
GRAVID FOR TREDJE GANG: Den amerikanske sangeren Ciara avslører at hun venter sitt tredje barn på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 34 år gamle sangeren Ciara Harris avslører torsdag at hun venter sitt tredje barn.

Gladnyheten deler artisten på Instagram hvor hun stolt poserer i en bikini på en strand i Turks- og Caicosøyene.

På bildet kan man tydelig se den voksende magen til stjernen.

- Nummer tre, skriver hun til bildet.

View this post on Instagram

Number 3. 📸: @DangeRussWilson

A post shared by Ciara (@ciara) on

Sangstjernen og ektemannen, Russell Wilson (31), har fra før av den to år gamle datteren, Sienna Princess Wilson. I tillegg har Ciara sønnen Future Zahir Wilburn (5) fra sitt tidligere forhold med rapperen Future (36).

Nå gjenstår det bare å se om 34-åringen venter en gutt eller jente. Kjønnet på det kommende familiemedlemmet blir nemlig ikke avslørt i Instagram-innlegget.

Stortrives i morsrollen

Ciara har aldri lagt skjul på at hun stortrives som mamma. Under et intervju med arabiske Vogue i fjor fortalte sangeren at det å bli mor har fått henne til å føle seg enda mer selvsikker, inspirert og fryktløs enn tidligere, ifølge E News.

- Morsrollen gir deg definitivt en ny samvittighet, var noe av det Ciara uttalte.

Og i et intervju med E News i 2015 fortalte 34-åringen om hvordan sønnen hadde endret synet hennes på livet.

- Jeg elsker å være en mamma. Det kommer virkelig før alt annet nå. Alt har skjedd i en perfekt timing for meg med sønnen min. Jeg følte at jeg måtte ha ham med som en referanse til hvordan han grunnla og satte ting i perspektiv for meg, fortalte Ciara og la til:

- Jeg tenker ikke så mye på de små tingene lenger, og det gir jeg æren til sønnen min for.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Utsatt for bilulykke som høygravid

Under sangerens forrige svangerskap med datteren, Sienna, opplevde hun en dramatisk hendelse da hun var involvert i en bilulykke i Los Angeles.

Ulykken fant sted i mars i 2017, og Ciara skal ha kjørt en hvit Mercedes SUV da hun prøvde å gjøre en venstresving. En grå Volvo skal dermed ha krasjet inn i siden på bilen hennes. Det meldte flere amerikanske medier, deriblant E News.

Heldigvis gikk det etter omstendighetene bra med mor og datter.

- Ciara og babyen har det bra. Sjåføren hun krasjet med kjørte ulovlig i et bussfelt, uttalte hennes representative til nettstedet.

Superstjernen på sin side var også raskt ute med å oppdatere fansen etter den dramatiske hendelsen.

«Takknemlig for guds nåde, og fostervann», skrev hun den gang i et Twitter-innlegg.

Giftet seg i norsk design

Ciara og Russell giftet seg i 2016 i en romantisk seremoni i Peckforton Castle i England med omkring 100 gjester.

34-åringen hadde selvsagt sørget for at alles øyne var på henne under det spektakulære bryllupet. Den nydelige brudekjolen i blonder var spesialdesignet til henne av den norske designeren Peter Dundas (51) Han var tidligere kreativ direktør i det italienske motehuset Roberto Cavalli.

Ciara var i godt selskap da hun valgte Dundas som designer for sin lekre brudekjole. Han har nemlig kledd opp en rekke celebriteter, og blant annet laget flere av Kim Kardashians (39) rød løper-kjoler.

LES OGSÅ: - Babynavnet er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer