«Euphoria»

Røper gladnyhet til fansen

Strømmetjenesten HBO innfrir «Euphoria»-fansens ønsker.

GLADNYHET: Fansen jubler etter fredagens «Euphoria»-nyhet. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
GLADNYHET: Fansen jubler etter fredagens «Euphoria»-nyhet. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dramaserien «Euphoria» tok verden med storm da første sesong ble sluppet i 2019. Serien ble både rost og kritisert for sitt innhold, som omhandler alt fra tenåringsliv til alkohol, rusavhengighet og sex.

Da sesong to nylig ble tilgjengelig for fansen hos strømmetjenesten HBO, var flere spente. Selv om sesongen visstnok har blitt godt mottatt av de fleste, mener andre at sesongen inneholder altfor mye nakenhet, sex og vold.

Til tross for reaksjoner, har produsentene bestemt seg for å fortsette «Euphoria»-eventyret.

Bekrefter ny sesong

Fredag bekrefter HBO at en sesong tre er på vei. Det melder blant andre Variety. Dermed får fansen et gjenblikk med blant andre Zendaya Coleman (21), Sydney Sweeney (24) og Hunter Schafer (23) i rollene som henholdsvis Rue, Cassie og Jules.

Nyheten ble delt på seriens Twitter-konto, og reaksjonene har mildt sagt ikke latt vente på seg.

«Klarer ikke vente», skriver én.

«Vi vant, kjør da!», skriver en annen.

Brutal sesong

Som nevnt ble sesong to nylig tilgjengelig for fansen. Zendaya, som spiller hovedrollen som den 18 år gamle rusmisbrukeren Rue, omtalte sesong to som «en tøff sesong» i et intervju med AP i forkant av sesongpremieren at sesongen

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

- Vi holder på å eksperimentere med ulike toner og går mer i dybden på alle karakterene. Spesielt min egen, det er brutalt. Det blir en tøff sesong. Vi har kommet oss igjennom en tredjedel, og da har vi ikke engang kommet til de vanskelige tingene ennå, fortalte hun til AP.

21-åringen har allerede sanket en Emmy for beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie, og har også vunnet den samme kategorien under Satellite-gallaen i 2020.

Åpen om nakenscenene

Det er ikke bare for Zendaya det var tøft å spille inn den andre sesongen av «Euphoria». Også skuespillerkollega Sydney Sweeney har fått kjenne på det.

Hun spiller karakteren Cassie, som vokste opp med en heroinavhengig far som forlot familien, og som søker bekreftelse hos gutter gjennom sex. I sesong to er hun blant dem som er oftest avkledd, og man får blant annet se at hun noe motvillig takker ja til å bli filmet under sex, og at disse videoene sprer seg på skolen.

Overfor The Independent fortalte Sweeney at nakenscenene ikke bare var noe som forble i serien - broren hennes skal ha blitt tagget i bilder av søsteren på sosiale medier.

MER INTENS: Fansen har ventet i hele to år på å følge fortsettelsen i den kritikerroste HBO-serien «Euphoria». Nå er snart ventetiden over, og de første bildene fra sesong to er endelig blitt sluppet. Video: Kine Falch / HBO Vis mer

- Det er det mest sårende noen kan gjøre. Det jeg driver med er helt separat fra familien min. Karakteren min er helt separat fra meg. Det er så respektløst og plagsomt, fortalte hun i intervjuet.

Det skal imidlertid ikke ha vært noe problem å spille inn nakenscenene i «Euphoria», da hun skal ha følt seg komfortabel. I andre produksjoner har derimot ikke det vært tilfellet alltid.

LES OGSÅ: Den «ukjente» stjernen hylles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer