Alexandra Rotan:

Røper gladnyhet: - Jeg er lykkelig

KEiiNO-vokalisten bekrefter romanse.

LYKKELIG: Alexandra Rotan røper at livet smiler for tiden. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LYKKELIG: Alexandra Rotan røper at livet smiler for tiden. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Alexandra Rotan (25) sang seg helt til en andreplass i forrige sesong av «Stjernekamp» og tok det norske folk med storm. Hun har også hatt stor suksess med gruppen KEiiNO, som har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger.

Rotan har også fått oppleve å representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen. Det endte med en sjetteplass, og gruppen kan også skilte med at de det året vant telefonstemmene.

- Lykkelig

Sangstjernen har med andre ord oppnådd mye på kort tid, og nå røper Rotan at livet også smiler på hjemmebane.

TOK GREP: Da KEiiNO deltok i MGP, kom de med en overraskelse. Reporter: Lars Dønvold-Myhre. Video: Dagbladet / NRK. Vis mer

For de som følger sangfuglen i sosiale medier, kunne man for bare en ukes tid siden se at Rotan hadde kjøpt seg sin aller første leilighet - noe hun tydelig var lykkelig over - men det er ikke det eneste som har skjedd.

En mystisk mann har også prydet Instagram-profilen hennes, og denne uken dukket det opp svært søte bilder av de to i historiefunksjonen.

Nå bekrefter 25-åringen overfor Se og Hør at det er noe romantikk i luften.

Bekrefter kjæreste

- Ja, jeg har fått kjæreste! Jeg lykkelig. Har ingen kommentar utover det, uttaler Rotan til Se og Hør.

VANSKELIG: Anne Marit Yuvali (61) giftet seg med tyrkiske Dundar (28) i serien «Grenseløst forelsket». Nå forteller hun hvorfor det har vært vanskelig å møte svigerforeldrene sine. Video: Luna Lea/Rød Løper. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Enn så lenge ønsker Rotan å holde navnet på sin utkårede for seg selv, men i sosiale medier kan man altså se de to sammen.

For noen uker siden var de to avbildet i et innlegg Rotan delte, da hadde de spilt sammen live på P4. Den utkårede stilte med gitar, mens Rotan sang.

«Juhu!!! God fredag! Gøy å spille litt live på P4! Fikk med meg denne fine gitaristen også!», skrev Rotan den gangen.

FORELSKET: Alexandra Rotan ser svært fornøyd ut ved siden av sin nye kjæreste. Bildet publiseres med tillatelse. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKET: Alexandra Rotan ser svært fornøyd ut ved siden av sin nye kjæreste. Bildet publiseres med tillatelse. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Noen uker senere dukket den mystiske gitaristen igjen opp på Instagram, da i historiefunksjonen. Det var lett å se at stemningen dem imellom er god.

Rotans nye kjæreste er kjent med at Se og Hør omtaler saken.

LES OGSÅ: - Vi har kjempegod kjemi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer