«Glee»-stjernen Matthew Morrison:

Røper gladnyhet etter tøff tid

- Vi reiser oss opp igjen.

BABYLYKKE: Stjerneparet Renee Puente og Matthew Morrison har blitt foreldre for andre gang . Foto: REX / Shutterstock Editorial / NTB
BABYLYKKE: Stjerneparet Renee Puente og Matthew Morrison har blitt foreldre for andre gang . Foto: REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det har gått seks år siden den amerikanske ungdomsserien «Glee» dukket opp på tv-skjermen. I serien sang, danset og underholdt show-koret New Directions på William McKinley High School seerne med en miks av hitlåter og egne sanger.

Stjernene i musikalkomedien ble raskt lagt merke til, ikke bare for sine prestasjoner, men også for privatlivet. Blant skuespillerne som var å se i serien er Matthew Morrison (42), som spilte rollen som Will Schuester.

På privaten er han gift med Renee Puente. Duoen ble først koblet til hverandre i 2011 før de giftet seg tre år senere.

UTVIDET FAMILIEN: Denne uken ble det kjent at Matthew Morrison og kona Renee Puente har blitt foreldre til en liten datter. Her er ekteparet avbildet med sønnen Revel James i 2019. Foto: Pa Photos / NTB
UTVIDET FAMILIEN: Denne uken ble det kjent at Matthew Morrison og kona Renee Puente har blitt foreldre til en liten datter. Her er ekteparet avbildet med sønnen Revel James i 2019. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

- Reiser oss opp igjen

I 2017 kom sønnen Revel James Makai (3) til verden, og i april delte paret gladnyheten om at de ventet sitt andre barn sammen.

Nyheten delte Morrison på Instagram-story med en video av paret som danset. I videoen kunne man tydelig se Puentes voksende gravidmage.

Nå, snart fire måneder senere, kan paret juble over at babyen har kommet til verden. Det avslører ekteparet overfor People.

- Vi reiser oss opp igjen. Familien vår er nå komplett. Velkommen, Phoenix Monroe, lyder det fra de nybakte foreldrene, som også røper at datteren kom til verden i går formiddag.

Babynyheten kommer under to år etter at Puentes åpnet seg om at hun hadde opplevd spontanabort.

«Jeg har nettopp gått gjennom en av de mest sårbåre, rå, massive, forvirrende og fenomenale opplevelsene en kvinne kan tåle», delte hun i en emosjonell video på Instagram, ifølge US Weekly.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Synes ikke synd på meg selv

Videre innrømmet skuespillerens kone at hun og Morrison lenge hadde forsøkt å bli gravide, men da hun til slutt ble gravid opplevde hun å spontanabortere.

I videoen forklarte hun hvordan meditasjon hadde hjulpet henne å helbrede. Hun ba også følgerne sine om å ikke synes synd på henne.

«Jeg synes ikke synd på meg selv. Å gå gjennom disse opplevelsene, bli gravid og å bare være i live er en prestasjon», utdypet hun.

Ved å dele videoen håpet Puentes på oppnå kontakt med andre kvinner som har opplevd spontanabort.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Kvinner, jeg vil at dere skal vite at jeg føler med dere. Og, herregud, dere er gudinner. Og vi fortjener alle så mye anerkjennelse, støtte og oppmuntring. Det er det jeg er her for å hjelpe oss med å oppnå gjennom å dele min historie og sårbarhet, og for å si at jeg ser dere. Jeg ser dere og jeg føler med dere», fortsatte hun.

I etterkant har Morrison også uttalt seg om den tøffe tiden, og forklarte at paret gikk gjennom flere spontanaborter da de prøvde å få sitt andre barn.

- Men det har virkelig fått oss til å snakke om ting som er tabu eller litt vanskelig å uttrykke. Jeg tror det virkelig har bundet oss sammen, har han tidligere uttalt, ifølge People.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Han forklarte også hvordan foreldrerollen har vist ham en helt ny side av kona, og mente han hadde fått en «ny kone». Skuespilleren la heller ikke skjul på at han var stolt av kona for at hun tør å være åpen og snakke om ting andre kvinner går gjennom, men ofte er redde for å snakke om.

LES OGSÅ: Fikk baby med 13 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer