Nick Cannon:

Røper gladnyhet etter farskapssjokket

Den profilerte skuespilleren er blitt seksbarnsfar.

TOK SLUTT: Seksbarnspappa Nick Cannon var i seks år gift med superstjernen Mariah Carey. Men skuespilleren har ikke ligget på latsiden etter bruddet, akkurat. Foto: Peter Brooker / REX / NTB
TOK SLUTT: Seksbarnspappa Nick Cannon var i seks år gift med superstjernen Mariah Carey. Men skuespilleren har ikke ligget på latsiden etter bruddet, akkurat. Foto: Peter Brooker / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Nick Cannon (40) har nok å henge fingrene sine i fremover. I desember ble han nemlig far for fjerde gang da den lille datteren Powerful Queen kom til verden. Jenta fikk han sammen med Brittany Bell (33), som han også har den fire år gamle sønnen Golden med.

Fra tidligere har Cannon også to barn med ekskona Mariah Carey (51), tvillingene Monroe og Moroccan Scott (10).

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

Delte video

Men det gir seg ikke der. Nå har han blitt pappa til sitt femte og sjette barn. Det avslører moren til barna, DJen Abby De La Rosa, på Instagram.

Det gjør hun i en følelsesladet video fra sykehussenga der hun vugger de nyfødte tvillingene. Under videoen skriver hun «Velkommen til verden Zion Mixolydian Cannon og ZIllion Heir Cannon».

Hun har også delt et hjertevarmt bilde på Instagrams historiefunksjon av tvillingenes bitte små hender som griper rundt hennes egne.

Nyheten kommer bare to måneder etter at De La Rosa og Cannon annonserte at de ventet tvillinger. I april tok De La Rosa nemlig også til Instagram, da hun delte en video fra en photoshot sammen med Cannon, der hun fortalte at hun ventet tvillinger.

Skilt etter seks år

«Våre kjære sønner - mine mirakelbabyer, takk for at dere valgte meg til å bli mammaen deres», skrev De La Rosa under videoen fra den idylliske photoshoten, som fant sted i skogen - og der Cannon også medvirket.

«Skjebnen har gjort det til at herren gir meg gaven av ikke bare én, men to engler. Jeg ber om at gud gir dere begge styrke og at dere begge er modige nok til å leve deres egen sannhet akkurat som faren deres har gjort», fortsatte hun.

Posten ble senere slettet.

Som om ikke det er nok, skrev Daily Mail i mai i år at Cannon også venter barn med modellen Alyssa Scott. De to skal ha blitt observert på date allerede i oktober. Den gang i forbindelse med Alyssas bursdag.

Bryan Tanaka omfavnet kjæresten på scenen i Las Vegas. Vis mer

Det var i 2014, etter seks år som ektepar, at det ble kjent at Nick Cannon og Mariah Carey skulle skilles.

Etter bruddet fant rapperen lykken med missedronningen Brittany Bell (33), men kort tid senere, i 2015, tok forholdet slutt. Året etter kunne Cannon likevel avsløre at eksen ventet hans barn, og i februar 2017 kom sønnen Golden Sagon (4) til verden.

LES OGSÅ: - Venter sitt fjerde barn på seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer