Hedvig Sophie Glestad:

Røper gladnyhet etter bruddet

Ble førstemann til å ta lappen.

FÅTT LAPPEN: David Eriksen må muligens gi ekskjæresten Hedvig Sophie Glestad en bil i gave etter et løfte han ga i «Alle elsker David». Foto: TV 2
FÅTT LAPPEN: David Eriksen må muligens gi ekskjæresten Hedvig Sophie Glestad en bil i gave etter et løfte han ga i «Alle elsker David». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige måned kunne TV 2 bekrefte overfor Se og Hør at det blir en tredje sesong av realityserien «Alle elsker David». Serien følger kjendismanager David Eriksen (54), hans tidligere kjæreste og influenser Hedvig Sophie Glestad (30), og Eriksens to barn Andrea (25) og Lucas (19).

De som har fulgt med i serien vet at det at har vært en intens kamp innad i familien om hvem som får lappen først av Hedvig, Andrea, og Lucas.

Kjendismanageren hadde nemlig lovet at den første som klarte å ta å lappen ville få en helt spesiell premie: en egen bil.

Onsdag kunne Glestad dele lykkelig på sin Instagram-profil at hun var raskest. Etter mye jobb har hun nå fått førerkort.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

- Besto med glans

- Ja, da har jeg min første kjøretur helt alene. Er det egentlig lov hvis man ikke har lappen? Det er ikke det vet du, fordi jeg har faen meg lappen, forteller hun i videoen.

Influenseren sier videre at hun besto oppkjøringen onsdag morgen, og hevder at hun gjorde det med glans.

Hedvig Sophie Glestad har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Hun har også inkludert et lite stikk til sin tidligere samboer i slutten av videoen. Etter å ha gjort det slutt tidligere i år, har de fortsatt beholdt vennskapet og Glestad er derfor kjapp med å minne han på hva han tidligere har lovet.

- Og en annen ting jeg vil si til deg, David Eriksen: Kjæreste eller ikke kjæreste, eks eller ikke eks. Du har rett og slett lovet en bil til den som får lappen først av Andrea, Lucas og meg. Så jeg har tenkt litt, og jeg tenker en sånn Mercedes Geländewagen. Matt sort, ekstra høy og stor. Det er det jeg ser for meg så da hører jeg fra deg, sier hun humoristisk.

David Eriksen sier til Se og Hør at han for øyeblikket ikke har noen kommentar til saken.

LES OGSÅ: Her innser stjernen kjempetabben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer