Hedvig Sophie Glestad:

Røper gladnyhet etter bruddet

Ble førstemann til å ta lappen.

FÅTT LAPPEN: David Eriksen må muligens gi ekskjæresten Hedvig Sophie Glestad en bil i gave etter et løfte han ga i «Alle elsker David». Foto: TV 2
FÅTT LAPPEN: David Eriksen må muligens gi ekskjæresten Hedvig Sophie Glestad en bil i gave etter et løfte han ga i «Alle elsker David». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige måned kunne TV 2 bekrefte overfor Se og Hør at det blir en tredje sesong av realityserien «Alle elsker David». Serien følger kjendismanager David Eriksen (54), hans tidligere kjæreste og influenser Hedvig Sophie Glestad (30), og Eriksens to barn Andrea (25) og Lucas (19).

De som har fulgt med i serien vet at det at har vært en intens kamp innad i familien om hvem som får lappen først av Hedvig, Andrea, og Lucas.

Kjendismanageren hadde nemlig lovet at den første som klarte å ta å lappen ville få en helt spesiell premie: en egen bil.

Onsdag kunne Glestad dele lykkelig på sin Instagram-profil at hun var raskest. Etter mye jobb har hun nå fått førerkort.

- Besto med glans

- Ja, da har jeg min første kjøretur helt alene. Er det egentlig lov hvis man ikke har lappen? Det er ikke det vet du, fordi jeg har faen meg lappen, forteller hun i videoen.

Influenseren sier videre at hun besto oppkjøringen onsdag morgen, og hevder at hun gjorde det med glans.

Hedvig Sophie Glestad har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer