Gunhild Stordalen:

Røper gladnyhet:
- Emosjonelt øyeblikk

Har fått sin første dose med coronavaksinen.

VAKSINERT: Gunhild Stordalen røper selv på Instagram at hun endelig har fått coronavaksine. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VAKSINERT: Gunhild Stordalen røper selv på Instagram at hun endelig har fått coronavaksine. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at hun ble diagnostisert med sykdommen systemisk sklerose i 2014, har klimaforkjemper, lege og EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (42) flere ganger fortalt åpent om opp- og nedturene som fulgte i kampen mot den svært sjeldne bindevevssykdommen.

Sykdommen har nå gjort at hun har blitt vaksinert mot corona. Det skriver hun selv på Instagram, til et bilde av at hun får sprøyten i armen.

«Sent i går kveld fikk jeg sprøyten. Et emosjonelt øyeblikk, fordi det markerer slutten på et langt, skummelt og tragisk år, og gir oss ekte håp om at pandemien vil være over snart», skriver hun til bildet.

Videre retter EAT-grunnleggeren en stor takk til helsearbeidere som holder oss trygge og i live gjennom dette, samt at vi ikke må glemme mirakelet som gjorde at vi fikk en trygg, effektiv vaksine bare ett år etter at pandemien startet.

«Ps. Jeg fikk vaksinen nå på grunn av min kroniske immunsvikt (svake immunsystem) etter benmargstransplantasjonen. Jeg føler meg helt fin i dag», avslutter hun innlegget.

- Verste året

Stordalens sykdom har preget overskrifter landet over, og det ble ikke mindre av dem etter at det ble kjent at Gunhild og Petter Stordalen hadde bestemt seg for å gå hver til sitt etter 14 år som par i 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer