Silje Norendal:

Røper gladnyhet: - Veldig positivt

Snowboardstjernen pådro seg et komplisert brudd i leggen i vinter.

OPERERT: Snowboardkjører Silje Norendal kom onsdag kveld med gladmelding et halvt år etter stygg skade. Foto: Privat
OPERERT: Snowboardkjører Silje Norendal kom onsdag kveld med gladmelding et halvt år etter stygg skade. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I februar kunne snowboardkjører Silje Norendal (26) fortelle at hun hadde pådratt seg en komplisert skade i leggen, og måtte dermed avslutte sesongen.

«Livet går ikke alltid som planlagt. Jeg brakk leggen min på tre steder i går», skrev hun til sine følgere på Instagram.

I ettertid har 26-åringen stadig delt oppdateringer med sine følgere, og tirsdag denne uken kunne hun røpe at hun endelig skulle fjerne skruene i ankel- og leggområdet som ifølge henne har vært svært plagsomme.

Vellykket operasjon

På Instagram onsdag kveld var det en svært glad Norendal som kunne meddele at operasjonen hun hadde sett frem til endelig var over.

Til Se og Hør kan hun fortelle at alt står bra til.

- Operasjonen i dag gikk veldig bra. Marc Strauss (legen hennes, journ.anm.) fikk ut alt han ville av metall uten store problemer, så det var veldig positivt å våkne til. Veldig glad for å være ferdig med denne runden, skriver hun i en tekstmelding.

Norendal legger ikke skjul på at det siste halvåret har vært ekstra utfordrende, da hun var forberedt på at de to til tre første månedene etter skaden kom til å bli kjipe. I de siste månedene hadde hun derimot sett for seg mye aktivitet og full trening med normale treningsøkter, men slik ble det altså ikke.

Silje Norendal om undertøy fra Victoria Secret og om å sminke seg før konkurranse, i sammenheng med "4 stjerners middag"-program. Viser også frem nakenbilde av kjæresten. Vis mer

Ser fremover

Istedenfor har hun måttet trappe vesentlig ned, noe som har påvirket henne på flere måter.

- De siste månedene mistet jeg den normale aktiviteten grunnet plager, noe som har vært litt tøft å godta. Ettersom plagene kom fra skruene i ankelen og leggen min, som nå er tatt ut, satser jeg på at månedene fremover blir mye bedre, fortsetter hun.

26-åringen forteller at hun nå gleder seg til tiden fremover, selv om den kommende sesongen fremdeles ser mørk ut på grunn av den coronapandemien.

Ifølge NRK var det et fall i slopestyleløypen under oppkjøringen til US Open i Colorado som resulterte i den stygge skaden som har ført til en lang pause fra treningen.

Dette var imidlertid hennes andre skade på kort tid, da hun i desember, under big air-kvalifiseringen i verdenscupen i Beijing opplevde å få skulderen ut av ledd. Dette førte blant annet til at hun gikk glipp av årets første konkurranse etter jul.

Utsetter bryllupet

I likhet med mange andre har ikke dette året gått som planlagt for snowboard-jenta fra Kongsberg. Hun skulle nemlig stått brud i sommer, men på grunn av den pågående pandemien måtte hun og forloveden, ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen (33), se seg nødt til å utsette.

SMÅBARNSFORELDRE: Kristin og Dennis nybakte foreldre og forlovet, men noe bryllup i nærmeste fremtid kan Kristin bare glemme... Vis mer

Det er paret derimot ikke alene om, da flere andre har tatt den samme avgjørelsen. Til Se og Hør har Norendal tidligere uttalt at valget var kjipt, men nødvendig.

- Vi sendte melding til alle gjestene i går om at bryllupet ikke blir noe av i år, og det er veldig kjipt, fortalte hun.

Opprinnelig skulle rundt hundre gjester fly ned til solfylte Italia 8. til 11. juli, der hun og forloveden endelig skulle kunne kalle seg mann og kone. Planene ble derimot satt på vent og nå skal bryllupet trolig flyttes til neste år.

LES OGSÅ: Ny krangel i kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer