Britney Spears, Sam Ashgari

Røper gladnyhet: - Kan ikke tro det

Superstjernen bekrefter gladnyheten selv.

PAR: Britney Spears og Sam Ashgari. Foto: NTB
PAR: Britney Spears og Sam Ashgari. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Britney Spears har lagt ut en video sammen med kjæreste Sam Asghari. Der viser hun fram en ring på fingeren.

- Jeg kan ikke tro det, skriver hun på innlegget, med emoji-ringer bak.

De to har vært et par siden 2016. Tidligere i sommer gikk det rykter i amerikanske medier om at paret hadde forlovet seg, den gangen benektet Ashgari ryktene.

Den verdenskjente artisten har de siste månendene kjempet en bitter strid i retten mot sin far Jamie Spears' (68), som har styrt 39-åringens økonomi helt siden hun ble satt under farens vergemål for drøye 13 år siden.

Under en høring i juni uttalte Spears at hun drømmer om å gifte seg og få flere barn, men at den juridiske situasjonen hun er i forbyr henne nettopp det.

Forrige uke ba faren domstolen om å avslutte vergemålet.

Fra før av har hun sønnene Sean (15) og Jayden (14) sammen med eks-mannen Kevin Federline.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

I mars uttalte kjæresten Asghari, som jobber som trener og modell, at han er klar for å skape en familie sammen med jenta han har vært sammen med i om lag fem år.

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste etter den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer