Ulrikke Brandstorp:

Røper gladnyhet: - Endelig

Ulrikke Brandstorp og kjæresten har tatt forholdet ett steg videre.

SAMBOERE: Ulrikke Brandstorp og kjæresten Oskar Nordberg har kjøpt seg leilighet sammen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
SAMBOERE: Ulrikke Brandstorp og kjæresten Oskar Nordberg har kjøpt seg leilighet sammen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai kunne artist og tv-profil Ulrikke Brandstorp (26) avsløre overfor Se og Hør at hun skulle flytte sammen med kjæresten Oskar Nordberg.

Nå, bare noen få måneder senere, har de tatt forholdet nok et steg videre. På Instagram røper nemlig Brandstorp at hun og kjæresten har kjøpt seg leilighet sammen.

«Herregud, vi har kjøpt leilighet. Dette har vært en drøm så lenge, og endelig var det vår tur. Må klype meg i armen hele tiden. Frem med malerkostene», skriver hun til bilder av deres nye hjem.

Blir i Oslo

Overfor Se og Hør forteller 26-åringen at de kjøpte leiligheten nå nylig, og at de allerede har tatt over.

- Det er så utrolig stas, veldig spennende, og føles virkelig som et steg inn i det ordentlige voksenliv, haha! Altså, ikke visste jeg at doseter kunne koste så mye, forteller hun.

AVSLØRT: Flere i familien til Ulrikke Brandstorp skjønte at det var hun som var trollet etter første episode av «Maskorma» sesong 1. Vis mer

Videre forklarer Brandstorp at både hun og kjæresten trives veldig godt i hovedstaden, og at de derfor blir værende i Oslo.

- Mamma og pappa kjøpte seg leilighet i Oslo tidligere i år så de kunne være litt tettere på alt spennende som skjer, så det ville vært litt dumt om jeg plutselig flyttet ut av byen nå, påpeker hun.

Videre forteller artisten at både hun og kjæresten har det veldig bra for tiden.

- Og vi gleder oss utrolig masse til å ta fatt på maling og sparkling og virkelig gjøre dette hjemmet til vårt, sier hun.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Slik møttes de

Brandstorp og Nordberg møttes i starten av coronatiden, i mars i fjor - på datingappen Tinder. Og det aller første møtet fant sted i rolige omgivelser gjennom en spasertur, dog med god avstand.

- Han hadde kokt kaffe på termos. Det var en veldig, veldig god tone, og vi skjønte nesten med en gang at det bare var å bli én kohort. Og så har han holdt ut. Det gikk veldig fort, men sånn tror jeg det har vært for mange i det året vi har lagt bak oss, har 26-åringen tidligere fortalt til Se og Hør.

Ikke så lenge etterpå flyttet kjæresten inn i leiligheten hennes i Oslo hvor hun den gang bodde med manageren sin, Christoffer Gunnestad.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem fram den nye leiligheten sin. Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er litt betatt av hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer