Erik Follestad:

Røper fremtidsplaner

Erik Follestad legger ikke skjul på hva han drømmer om fremover.

PLANER: Erik Follestad røper fremtidsplanene sine. Her sammen med kjæresten Ingvild Schistad. Foto: Vidar Ruud / NTB
PLANER: Erik Follestad røper fremtidsplanene sine. Her sammen med kjæresten Ingvild Schistad. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et ferskt intervju med VGs Fredag at den tidligere ishockeyspilleren og «Spårtsklubben»-profilen Erik Follestad (32) letter på sløret om både pappalivet, følelser og nye fremtidsplaner.

Follestad la opp som ishockeyspiller i 2016, da han bare var 26 år gammel. I ettertid landet derimot fokuset på utdanningen som han startet på to år tidligere - som tømrer.

- Er blitt folkesky

Nå forteller TV-profilen til VG at foreldrene hans alltid hadde vært tydelige på at det var viktig å ta en utdannelse etter hvert. Han påpeker imidlertid at det viktigste var å fullføre noe, om det så var retningen som frisør eller revisor.

I 2018 fikk han svennebrev. Det er noe han ikke har angret en eneste dag på, og mener det var bra for han.

På spørsmål om han noen gang kunne vendt tilbake som tømrer svarer han følgende:

- Nei, det tror jeg ikke. Men jeg kommer ikke til å jobbe 150 prosent i mediebransjen til jeg går av med pensjon. Nå har jeg veldig mye å gjøre og er mye borte fra familien. Sånn skal jeg ikke ha det. Jeg ønsker å være til stede for de som betyr noe for meg, forteller han til avisen.

INGEN LUKSUS: Erik Follestad og Jon Almaas bodde oppå hverandre i en campingvogn i ti uker mens de totalrenoverte et hus. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Det er imidlertid en hel del som har forandret seg de siste årene, spesielt ettersom han er blitt pappa. Videre kommer Follestad med en overraskende avsløring:

- Jeg er blitt folkesky. De siste seks årene har jeg gått fra å være en drittunge som syntes all oppmerksomhet var gøy, til ikke å like oppmerksomhet noe særlig. Det er selvfølgelig bra at det jeg lager blir mottatt, men det å bli allemannseie (...) Det der har jeg ikke behov for.

Han innrømmer at alt av invitasjoner til røde løpere og resturantåpninger er lagt litt på hylla, da han takker nei til det meste.

Fremtidsplaner

Til VG røper Follestad hvordan den langsiktige planen ser ut for både han, kjæresten Ingvild Schistad (27) og sønnen Jens (3,5 måneder).

- Vi kommer til å flytte til Asker på et tidspunkt. Vi har det ikke travelt, men når vi finner det huset vi vil ha, så flytter vi på oss. Da kan jeg tenke meg å starte et firma som tar på seg alle mulige slags «fikse-tjenester», som vaktmestertjenester, snørydding (...) sånne ting, sier han.

Det er tydelig at 32-åringen har et stort ønske om å fikse til og hjelpe med det folk måtte ønske.

Han legger til at det definitivt er noe han vil drive med ved siden av det han jobber med i dag.

Se og Hør har vært i kontakt med Erik Follestad, men han har ingen ytterligere kommentar til saken.

KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Ble foreldre

Det var helt i starten av juli at Schistad avslørte på Instagram at hun og Follestad hadde blitt foreldre for første gang.

«Hei Jens. Vi har ventet skikkelig på deg! Erik Follestad og jeg er så stolte at vi nesten sprekker», skrev hun til et bilde av den nyfødte babyen.

Tidligere denne måneden møtte Se og Hør paret på premieren til «Da vi styrte Internett», og der kunne de avsløre hvordan småbarnslivet sto til.

- Det går bra det. Vi har fri i dag da, mor er med og vi har barnevakt. Da blir det noen glass, så vi kan senke skuldrene og kose oss litt, sier Follestad på den rød løperen.

- Jeg elsker det. Men Erik sover mer enn meg da, røpte Schistad, og Follestad la til:

- Det gjør jeg også, og ja, vi guttene får sove. Han våkner noen ganger om natta når han skal ha mat, men ellers er han en snill gutt.

LES OGSÅ: Avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer