«Sommerhytta»:

Røper fremtidsplaner

«Sommerhytta»-paret mener forholdet har blitt sterkere av oppussingen. Nå håper Anna på frieri innen året er omme.

RING PÅ FINGEREN: Anna ser lyst på fremtiden sammen med Jone etter «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Forholdet mellom Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) har fått mye oppmerksomhet i årets sesong av «Sommerhytta» på TV 2.

Tidlig i sesongen mente flere i sosiale medier og i kommentarfeltene at 23-åringen behandlet kjæresten for hardt og at hun sjefer med han under innspillingen. I april snakket paret ut om kritikken i et intervju med Se og Hør, og da var de uenige i reaksjonene.

Det er ingen hemmelighet at oppussing kan være en skikkelig test for et parforhold, og i onsdagens episode forteller Skretteberg og Hansen mer om hvordan «Sommerhytta» har påvirket relasjonen deres.

FÅR NOK: Deltakeren i «Sommerhytta» holder på med en konkurransen når noe ikke går som det skal for Anna og Jone. Video: TV 2 Vis mer

Drømmer om barn

Skretteberg synes samarbeidet dem imellom har gått svært bra, noe hun tror er viktig for hvordan samlivet deres blir i årene fremover.

23-åringen drømmer om barn og bryllup, noe hun ikke legger skjul på i onsdagens episode.

- Samarbeidet mellom meg og Jone har gått veldig bra, mye bedre enn hva noen av oss kunne sett for oss. Så dette må jo bare være positivt for forholdet vårt. Så nå blir det å gifte seg og lage barn og fortsette å leve sammen, sier hun med et stort smil.

STÅR STERKT: Samboerparet tror forholdet har blitt sterkere etter «Sommerhytta». Foto: Privat
STÅR STERKT: Samboerparet tror forholdet har blitt sterkere etter «Sommerhytta». Foto: Privat Vis mer

Også Engemoen Hansen opplever at forholdet deres har kommet styrket ut av oppussingsprosessen.

- Det er noen som sier at du ikke vet om forholdet vil vare før dere har stått i en oppussing sammen. Jeg skjønner litt hva de legger i det, for man er veldig mye oppå hverandre og kommer over mange utfordringer. Vi har klart oss bra i ni uker, og med en uke til er forholdet sterkt, sier han i episoden.

I SJOKK: Jone får sjokk da han skjønner hva han skal gjøre under en konkurranse i «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

Håper på frieri

Skretteberg tror at et frieri kan bli mer aktuelt nå som de har lært at de kan stå godt sammen tross utfordringer og stress.

Hun røper overfor Se og Hør at de fortsatt ikke har forlovet seg, men at hun håper på et frieri innen året er omme.

- Vi prater om barn og giftermål. Jone har sagt at det forhåpentligvis vil skje et frieri om ikke altfor lang tid. Jeg håper på det i løpet av året, men maser ikke på han. Jeg maste nok mer før, men nå har jeg lært at Jone heller går motsatt vei hvis jeg ber ham om å gjøre noe, sier hun.

Paret har etablert seg godt sammen, og kan også tenke seg å stifte familie etter hvert. Skretteberg mener det vil skje i «nærmeste fremtid», men foreløpig er ingenting spikret.

- Vi tar ikke ting for gitt, vi har jo ikke peiling på om vi kan få barn i det hele tatt. Men vi har i hvert fall veldig lyst, sier Skretteberg til Se og Hør.

FULL FORVIRRING: Etter at Anna og Jone vinner en konkurranse i «Sommerhytta» blir det full forvirring om hvilken premie de skulle ha valgt. Video: TV 2 Vis mer

- Kunne gått skeis

Selv om har samarbeidet under «Sommerhytta»-innspillingen har gått bra, tror ikke Skretteberg det nødvendigvis er en fordel å pusse opp sammen med kjæresten.

- Det er ikke noen fordel å pusse opp med kjæresten sammenliknet med søsken eller andre familiemedlemmer. Konsekvensene kan bli litt større, i familien tåler man nok litt bedre å bli forbanna på hverandre, sier hun til Se og Hør.

«Sommerhytta»-profilen forklarer at de på forhånd ikke visste hva de gikk til, og at forholdet derfor like godt kunne ha gått skeis.

- Vi fikk bevist for hverandre tidlig at dette gikk bra og at vi fikk til ting sammen. Vi hadde den følelsen hele veien. Vi hadde våre knekker, men det er ikke så uvanlig, mener hun.

«ANGREPET»: Deltakerne i «Sommerhytta» blir «angrepet» under innspillingen. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Folk tror det bare er Kurt som jobber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer