Rihanna:

Røper fremtidsplaner etter bruddet

Sangstjernen i sjeldent intervju.

NYTT INTERVJU: Sangstjernen Rihanna avslører planer om flere barn i nærmeste fremtid. I januar ble det kjent at forholdet hennes til den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (t.h.) hadde tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
NYTT INTERVJU: Sangstjernen Rihanna avslører planer om flere barn i nærmeste fremtid. I januar ble det kjent at forholdet hennes til den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (t.h.) hadde tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Rihanna (32), hvis egentlige navn er Robyn Rihanna Fenty, åpner opp om fremtidsplaner i et nytt intervju med britiske Vogue.

Dette er det første, store intervjuet 32-åringen har gjort etter at det ble kjent at hun og den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (31). hadde gått hver til sitt i januar.

Det er imidlertid først nå at stjernen vagt bekrefter at hun er singel, samtidig som hun letter på sløret om planene sine for livet og for fremtiden.

Det er mer enn fire år siden Rihanna ga ut studioalbumet «Anti», og siden den gang har hun jobbet hardt med sine mange virksomheter, blant dem sminkemerket Fenty Beauty og klesmerket Fenty. Forrige uke ga hun også endelig ut en ny låt, «Believe it».

I det ferske intervjuet forteller Rihanna at hun er svært fokusert på karrieren sin for tiden, da hun ikke ønsker å jobbe like hardt i fremtiden.

RIHANNA JR: Åtte år gamle Ala'a Skyy, som tidligere har blitt sammenlignet med Rihanna, brukes til å reklamere for helseprodukter. Det vekker reaksjoner. Video: Rød Løper Vis mer

Drømmer om barn

«Umbrella»-sangeren innrømmer at hun først innså at livet er «kort» etter at hun fylte 32 år i slutten av februar.

- Du har ikke mye tid til å tolerere dritt, hvis du skjønner? Du har så mye på tallerkenen din. Når du er overveldet, må du begynne og kutte ut ting. Og jeg er for mye overveldet. Det som skjer nå er at jeg går tilbake til svart-hvitt. Mitt grå område stenger ned, forteller hun til Vogue.

I intervjuet får hun også spørsmål om hvor hun ser seg selv om ti år, og da er hun kjapp til å svare følgende:

- Om ti år? Da vil jeg være 42. Jeg vil være eldgammel. Jeg vil ha barn - tre eller fire av dem, sier Rihanna.

Videre forteller 32-åringen at hun ikke trenger en partner for å bli mor, og at hun fint kan finne på å få barn på egen hånd. Hun mener samfunnet får mødre til å føle seg mindreverdig så fort det ikke er en far inne i bildet, noe hun ikke tror på.

- Men det eneste som betyr noe er glede, det er det eneste sunne forholdet mellom en forelder og et barn. Det eneste som kan oppdra et barn, er kjærlighet, fortsetter hun.

BRUDD: Inne på «Ex on the Beach» får vi se kjærligheten blomstre mellom Siv Meyer og Ole Karoliussen. Nå er derimot tonen en helt annen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Gudene vet

Som tidligere nevnt var Rihanna i et forhold med forretningsmannen Hassan Jameel.

Hun bekreftet imidlertid ikke forholdet før over et år etter at de ble observert sammen for første gang - på en fest etter Grammy-utdelingen.

I et intervju med Interview i fjor, gjort av skuespiller Sarah Paulson (44), lettet hun på sløret om Jameel, og bekreftet dermed at de var kjærester.

Til magasinet fortalte 32-åringen at hun var mer enn klar for å starte en familie, og at hun ønsket å bli mor «mer enn noe annet i verden».

KLAR FOR BARN: Rihanna har tidligere innrømmet at hun ønsker å bli mor «mer enn noe annet i verden». Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR BARN: Rihanna har tidligere innrømmet at hun ønsker å bli mor «mer enn noe annet i verden». Foto: NTB Scanpix Vis mer

På spørsmål om et kommende giftermål lå i kortene, var hun derimot mer vag.

- Gudene vet. Vi legger planer og gud ler, ikke sant? svarte hun.

Vis mer

- Prøvde å beskytte ham

Før tiden sammen med Jameel, var Rihanna i et forhold med artistkollega Chris Brown (30). Forholdet deres var svært offentlig, og i 2009 ble det publisert sjokkbilder av sangstjernens forslåtte ansikt i medier verden over.

Det viste seg raskt at det var Brown som hadde påført henne skadene.

Brown erklærte seg skyldig i overfall, og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi.

I ettertid har Rihanna uttalt at hun har tilgitt ekskjæresten, men hun har ellers valgt å holde tett om kjærlighetslivet sitt i offentligheten.

Hip-hop stjernen ble arrestert 30. august 2016 etter å angivelig ha truet en kvinne med våpen. Video licensed from NTP Scanpix / Reuters DV Vis mer

Fire år etter voldshendelsen kom imidlertid nyheten om at paret hadde funnet tilbake til hverandre. Duoen datet hverandre i noen måneder i 2013, før de gikk hver til sitt for godt.

Overfor Vanity Fair har Rihanna sagt at hun trodde hun kunne forandre Brown, og at det var mye av grunnen til at hun tok ham tilbake:

EKSKJÆRESTER: Her er Rihanna og Chris Brown avbildet sammen på en basketballkamp i Los Angeles i desember 2012. Foto: AFP/ NTB scanpix
EKSKJÆRESTER: Her er Rihanna og Chris Brown avbildet sammen på en basketballkamp i Los Angeles i desember 2012. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Jeg prøvde å beskytte ham. Jeg følte ikke at folk forsto ham. (...) Spesielt ikke etter det som hadde skjedd. Til slutt innså jeg at det var jeg som var fienden. Jeg hater ham ikke. Jeg kommer til å bry meg om ham til den dagen jeg dør. Vi er ikke venner, men vi er ikke fiender heller. Vi har ikke noe særlig til forhold nå, sa hun til magasinet høsten 2015.

LES OGSÅ: Røper ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer