Rihanna:

Røper fremtidsplaner etter bruddet

Sangstjernen i sjeldent intervju.

NYTT INTERVJU: Sangstjernen Rihanna avslører planer om flere barn i nærmeste fremtid. I januar ble det kjent at forholdet hennes til den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (t.h.) hadde tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
NYTT INTERVJU: Sangstjernen Rihanna avslører planer om flere barn i nærmeste fremtid. I januar ble det kjent at forholdet hennes til den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (t.h.) hadde tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Rihanna (32), hvis egentlige navn er Robyn Rihanna Fenty, åpner opp om fremtidsplaner i et nytt intervju med britiske Vogue.

Dette er det første, store intervjuet 32-åringen har gjort etter at det ble kjent at hun og den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (31). hadde gått hver til sitt i januar.

Det er imidlertid først nå at stjernen vagt bekrefter at hun er singel, samtidig som hun letter på sløret om planene sine for livet og for fremtiden.

Det er mer enn fire år siden Rihanna ga ut studioalbumet «Anti», og siden den gang har hun jobbet hardt med sine mange virksomheter, blant dem sminkemerket Fenty Beauty og klesmerket Fenty. Forrige uke ga hun også endelig ut en ny låt, «Believe it».

I det ferske intervjuet forteller Rihanna at hun er svært fokusert på karrieren sin for tiden, da hun ikke ønsker å jobbe like hardt i fremtiden.

Drømmer om barn

«Umbrella»-sangeren innrømmer at hun først innså at livet er «kort» etter at hun fylte 32 år i slutten av februar.

- Du har ikke mye tid til å tolerere dritt, hvis du skjønner? Du har så mye på tallerkenen din. Når du er overveldet, må du begynne og kutte ut ting. Og jeg er for mye overveldet. Det som skjer nå er at jeg går tilbake til svart-hvitt. Mitt grå område stenger ned, forteller hun til Vogue.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer