«Love Island» Norge:

Røper første «Love Island»-deltaker

- Jeg er ikke den beste på «small talk», og tror heller ikke det er den beste taktikken.

FØRSTE DELTAKER: Martin André Reinertsen er den første deltakeren fra den kommende sesongen av norske «Love Island» som blir avslørt. Foto: TV3
FØRSTE DELTAKER: Martin André Reinertsen er den første deltakeren fra den kommende sesongen av norske «Love Island» som blir avslørt. Foto: TV3 Vis mer

Til høsten har TV3 premiere på den norske utgaven av «Love Island», kjærlighetsrealityen som har gjort stor suksess i Storbritannia.

Detaljer som når, hvor og hvem som skal være med i det mye omtalte programmet, har kanalen vært svært hemmelighetsfulle om.

Nå kan de imidlertid røpe den første deltakeren som skal være med.

Oslo-gutten Martin André Reinertsen (25), som er oppvokst på Kjelsås, er første mann ut.

Vil finne drømmedama

25-åringen, som for tiden bor på Bislett i Oslo, er en ung og ambisiøs gründer som allerede i studietiden på NTNU startet et selskap sammen med syv andre venner.

Martin har ett mål med deltakelsen i «Love Island» - å finne drømmedama. Det er derfor viktig for ham at den potensielt nye kjæresten skal ha flere kvaliteter som matcher hans personlighet.

- Drømmedama er en som er selvstendig, og som vet hva hun vil i livet, forteller Martin til Se og Hør, og legger til:

- Jeg håper å møte en likesinnet, og som er åpen for å prøve nye ting. Folk som melder seg på «Love Island» tror jeg er det, så for meg så kan det bli en perfekt arena å finne kjærligheten på, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

Hater «small talk»

Martin, som har vært singel i et års tid, har forsøkt flere metoder for å finne kjærligheten. Han har blant annet vært innom sjekkeappen Tinder.

- Jeg har vært på Tinder, men det var ikke noe for meg. Det er altfor mange faktorer som spiller inn der. Man aner jo egentlig ikke hvordan jenta man snakker med egentlig er før man møter henne, sier han.

«Love Island» tror han imidlertid kan være det perfekte stedet å møte en ny kjæreste på, og han har allerede planen klar på hvordan han skal kapre drømmedama.

- Jeg er ikke den beste på «small talk», og jeg tror heller den beste taktikken er å brette ut alt om seg selv på fem minutter. Så min taktikk blir å bli kjent med jentene steg for steg, og bli kjent med hverandre over tid, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

🌲☀️ #Lumberjacking #in #Sweden

Et innlegg delt av Martin Reinertsen (@martinreinertsen)

Elsker å danse

Det første Martin legger merke til ved en jente er øynene hennes.

- At hun smiler med øynene. Det synes jeg er sjarmerende, sier han.

Martins opplevelser med å sjekke opp jenter skjer oftest på dansegulvet, for der slipper han å snakke.

- Det beste er å møte noen på dansegulvet. Jeg elsker å danse. Da får man et helhetsinntrykk av jenta først. Øynene og hvordan kroppsspråket er. Så kan man snakke etter på, sier Oslo-gutten.

LIKER Å DANSE: Martin forteller at han foretrekker å danse fremfor å snakke når han skal møte nye jenter. Foto: TV3
LIKER Å DANSE: Martin forteller at han foretrekker å danse fremfor å snakke når han skal møte nye jenter. Foto: TV3 Vis mer

For selv om han liker å gjøre seg opp en mening om jenta på dansegulvet først, er det også viktig for han at man har en god kjemi og en god samtale.

- Litt skummelt å være først

Martin har foreløpig ikke møtt de andre deltakerne som skal være med i programmet, og han vet heller ikke hvem de er. At han er førstemann ut synes han er litt skummelt.

- Jeg har ikke fått hilst på noen av deltakerne som skal være med, men nå får jo de et glimt av meg. Det er litt skummelt. Jeg håper de sitter igjen med et godt inntrykk, selv om de bare får et glimt av hvem jeg er, sier han.

I begynnelsen av juni ble det kjent at Tone Damli (30) blir programleder for den kommende norske versjonen av realityprogrammet.

Flere har spekulert på om Tone kanskje blir den nye Triana (Iglesias, programleder for «Paradise Hotel», journ.anm.), noe Martin er uenig i.

- Hun kommer til å rocke sin egen stil. Jeg har troa på at hun kommer til å gjøre en fin figur, sier han.

GLEDER SEG: Martin ser frem til å møte «Love Island»-programleder Tone Damli igjen. Foto: TV3
GLEDER SEG: Martin ser frem til å møte «Love Island»-programleder Tone Damli igjen. Foto: TV3 Vis mer

Martin har nemlig møtt Tone en gang før, og gleder seg til å møte henne igjen.

- Jeg har møtt Tone Damli en gang. På Norway Cup for mange år siden. Jeg tror det må ha vært etter «Idol»-deltakelsen hennes, og jeg ble «starstruck»! Jeg gleder meg til å hilse på henne igjen.

LES OGSÅ: Ble fridd til på kjærlighetstur