Durek Verrett:

Røper forlovelsesplaner

Prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett forteller at han fikk kongeparets velsignelse.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Foto: Daryl Henderson / NTB
PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et gedigent intervju med Vanity Fair stiller prinsesse Märtha Louise (49) og kjæresten Durek Verrett (45) opp. Der snakker kjæresteparet ut om forholdet, blant annet hva slags reaksjoner de fikk på forholdet, og hvordan det var å være borte fra hverandre under lockdown.

Helt mot slutten av intervjuet kommer det imidlertid en helt uventet avsløring fra Verrett.

Han forteller nemlig at han hadde lagt planer om å fri til Märtha Louise under en tur til Hawaii i februar i år, men grunnet Ari Behns brå bortgang i romjula ble ferien til Hawaii isteden tid for sorg og helbredelse.

Designet egen ring

Verrett forteller at han hadde bedt kong Harald og dronning Sonja om deres velsignelse til giftermål i jula i fjor, og at de ga dette. De skal imidlertid ha spurt ham om hva slags planer han har for karrieren i framtida.

Det ble gjennomført flere intervju i forbindelse med saken over en periode på et og et halvt år, og det er uklart hvorvidt et frieri har skjedd i tida fram mot publisering.

Det kommer også fram at Verrett har designet en egen forlovelsesring til prinsessa som han har vist til Vanity Fairs journalist. Forlovelsesringen blir imidlertid ikke beskrevet, da det skal forbli en overraskelse for Märtha Louise når den tid kommer. Journalisten mener imidlertid at ringen passer for en prinsesse.

JOBB: Durek Verrett, også kjent som sjaman Durek, annonserte på sin Instagram-konto at han vil starte i en ny TV-jobb. Bilder fra CBS. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Var bekymret for datteren

I intervjuet kommer prinsesse Märtha også inn på at før forholdet til Verrett var dronning Sonja bekymret for Märthas singeltilværelse.

- Det hadde gått tre år og jeg hadde ikke hatt en kjæreste. Da jeg fortalte henne at jeg hadde fått kjæreste, og hun spurte hvem det var ..., sier hun, og fortsetter:

- Jeg vet ikke om jeg kan si så mye om det, for å være ærlig. Det er veldig motstridende. Her er i USA er man mer åpne for det. I Norge er det veldig, veldig, ekstremt kontroversielt. Jeg burde være sammen med en administerende direktør eller en lord av noe slag. Å være med en sjaman, det er veldig ekstremt ute av boksen. Det er vilt.

Kjæresteparet forteller at Dureks nærmeste familie omfavnet Märtha med en gang, mens det tok lenger tid med kongeparet.

Märtha Louises manager, Carina Scheele Karlsen, har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser. Se og Hør har vært i kontakt med slottets kommunikasjonssjef, Guri Varpe, som foreløpig ikke har gitt noen kommentar.

Ga Märtha ultimatum

Nyheten om Verretts frieriplaner kommer bare kort tid etter at han åpnet seg om forholdet til prinsessa i «Kjærlighetsmønster» sin live-podkast under Tara-Weekend på Vestlia Resort i Geilo.

Verrett brettet ut om at han og Märtha Louise i starten snakket flere timer sammen på telefonen - noe han påpekte han selv ikke er noen stor fan av. Etter hvert som de tilbrakte mer tid sammen, og snakket hyppigere sammen på telefon, forklarte Verrett at han stilte et ultimatum til prinsessen.

- Jeg sa til Märtha at jeg ikke kan gå inn i dette forholdet før jeg har møtt barna hennes, før jeg forstår meg på barna hennes og kommer overens med dem. Fordi jeg tror at når en mann går inn i et forhold med en dame som har allerede har barn, så må man være forpliktet. Du må være der, ikke bare for henne, men for barna også, fortalte han.

FRITTALENDE: Prinsesse Märtha Louise sin kjæreste, Durek Verrett, holder lite tilbake når han beskriver sexlivet sitt. Video: Rød Løper Vis mer

På dette skal Märtha, som selv satt i salen, ha svart med at hvis barna hennes ikke forsto seg på Verrett, kunne de ikke gå inn i et forhold. Dermed kom de frem til løsningen om at Märtha Louise skulle ta med seg barna sine til Los Angeles og møte familien til Verrett.

Og det var da Verrett innrømmet at han falt for prinsessen.

- Jeg så på denne fantastiske kvinnen og måten hun elsker barna sine på, og i det øyeblikket visste jeg at jeg kunne elske denne kvinnen. Fordi en kvinne som elsker barna sine, elsker samfunnet sitt. Og når hun elsker alle i samfunnet sitt, vet jeg at hun kan elske meg, fortsatte han.

LES OGSÅ: Slik fant Formoe og Karlsen tilbake til hverandre

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer