Colton Underwood:

Røper forlovelse

Colton Underwood og kjæresten har tatt forholdet videre.

GLADNYHET: Colton Underwood og Jordan C. Brown tar fatt på fremtiden sammen. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB
GLADNYHET: Colton Underwood og Jordan C. Brown tar fatt på fremtiden sammen. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB Vis mer
Publisert

På slutten av fjoråret ble det heftig spekulert på om «Ungkaren»-profilen Colton Underwood (30) hadde funnet lykken med den politiske strategen Jordan C. Brown (39).

Duoen har siden delt flere bilder av hverandre i sosiale medier, og nå er det ingen tvil - duoen er et par. Faktisk har de allerede tatt forholdet et stort steg videre, og skal gifte seg.

Lykkelig

- Etter bursdagen min dro Jordan og jeg til Big Sur en helg for å koble av og slappe av i naturen. Jeg kan ikke forestille meg et vakrere sted å feire en fantastisk milepæl i livet og forholdet mitt, sier «Ungkaren»-profilen til People.

- Jeg er ekstremt lykkelig. 2021 har vært det mest transformerende året i livet mitt. Å få starte 2022 med min beste venn, lagspiller og nå forlovede er noe jeg aldri trodde var mulig, fortsetter han.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Mandag avslørte også paret den hyggelige nyheten om at de har forlovet seg i sosiale medier.

«Livet kommer til å bli morsomt med deg», skrev Underwood til et bilde av de to turtelduene, før Brown fulgte opp:

«Den eneste gangen i livet jeg synes det er greit å kaste bort en flaske champagne. Elsker deg, babe».

Ut av skapet

Forlovelsen kommer et knapt år etter at Underwood i fjor sto frem som homofil, noe som kom som et sjokk på mange, gitt hans rolle i det populære datingprogrammet.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, sa han da.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil tidligere i år - nå får han en egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

Siden fortalte realityprofilen at han ble presset til å stå frem, etter at en anonym stalker angivelig hadde tatt nakenbilder av ham på et spa for homofile, og truet med å avsløre ham.

I tiden etterpå skal imidlertid livet ha sett lyst ut for Underwood, og nå har han ytterligere hyggelige tider å se frem til.

LES OGSÅ: Setter fart på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer