Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir:

Røper forlovelse!

«Love Island»-paret har tatt forholdet ett steg lenger.

GLADNYHET: Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir avslører at de har forlovet seg. Foto: Privat
GLADNYHET: Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir avslører at de har forlovet seg. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et drøyt to siden kunne «Love Island»-paret Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug avsløre overfor Se og Hør at de hadde kjøpt sin første leilighet sammen, og at de dermed skulle bli samboere.

Nå røper paret at de har tatt forholdet enda ett steg lenger, og forlovet seg.

Det avslører Sveinsdottir på Instagram.

«Enda i sjokk og lykkerus. Tenk at jeg er så heldig som får tilbringe resten av livet med deg», skriver hun til innlegget, og viser samtidig frem en forlovelsesring.

BLE KJÆRESTER PÅ TV: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug fant kjærligheten på «Love Island». Se og Hør har møtt det ferske paret. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Møttes på tv

Det er nok flere som kjenner igjen paret fra tv-skjermen, da de i 2018 fant kjærligheten av den første sesongen av «Love Island». Der stakk de også av med seieren.

I tillegg til å ha funnet kjærligheten, valgte det ferske paret også å dele pengepremien på 500 000 kroner med hverandre.

Andrea Sveindottir har for øvrig også vært å se i realityserien «Paradise Hotel».

- Veldig hyggelig

Tidligere har realityprofilen avslørt at det var spesielt å finne kjærligheten på skjermen.

FORANDRET: Morten Dalhaug, vinneren av den første sesongen av «Love Island», er nesten ikke til å kjenne igjen. Vis mer

- Det er veldig hyggelig å kunne se tilbake på reisen vår, helt fra første gang vi møtte hverandre og til vi ble kjærester. Jeg gråter fortsatt hver gang jeg ser finaleepisoden hvor Morten spør om vi skal bli sammen, sa hun, og fortsatte:

- Vi ble også kjent på en annen måte enn hva man ofte blir nå i 2018. Vi hadde ingen telefoner eller distraksjoner: Vi måtte faktisk snakke sammen og være sammen 24 timer i døgnet. Vi sov jo også sammen i rundt en måned uten å gjøre noe seksuelt, noe som kanskje også er litt uvanlig i dag, men som jeg egentlig tror er veldig positivt.

LES OGSÅ: - Vet ikke hva vi skal gjøre

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer