Tiffany Trump:

Røper forlovelse

Den avtroppende presidentens yngste datter skal gifte seg.

FORLOVET: Tiffany Trump deler tirsdag - dagen før innsettelsen av Joer Biden som USAs president - at hun har forlovet seg med Michael Boulos. Her er paret sammen på Ellsworth luftforsvarsbase i South Dakota i juli 2020. Foto: Tom Brenner/ Reuters/ NTB
FORLOVET: Tiffany Trump deler tirsdag - dagen før innsettelsen av Joer Biden som USAs president - at hun har forlovet seg med Michael Boulos. Her er paret sammen på Ellsworth luftforsvarsbase i South Dakota i juli 2020. Foto: Tom Brenner/ Reuters/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag deler Donald Trumps (74) datter Tiffany Trump (27) nyheten om at hun har forlovet seg. Det avslører hun på Instagram. Annonseringen av forlovelsen kommer for øvrig på farens siste fulle dag i Det hvite hus.

«Det har vært en ære å feire mange milepæler, historiske begivenheter og å skape minner med familien min her i Det hvite hus - ingen mer spesielle enn forlovelsen min med Michael», skriver Tiffany til et bilde sammen med forloveden Michael Boulos (23).

«Jeg føler meg velsignet og er spent på neste kapittel», legger hun til.

Michael Boulos og Tiffany Trump har vært et par i to år. Boulos har også delt den gledelige nyheten på Instagram.

«Jeg har forlovet meg med kjærligheten i mitt liv. Ser frem til det neste kapittelet sammen», skriver han.

Tar forholdet et steg videre

Ifølge Town & Country var det i 2018 at duoen først ble fotografert sammen under Taoray Wands moteshow i Manhattan. Det tok imidlertid to måneder før pressen begynte å spekulere på om de to hadde blitt et par.

I desember samme år tok Tiffany med seg Michael til en julefeiring i Det hvite hus, noe hun også delte et bilde av på Instagram.

Tiffany og Michael har siden den gang deltatt på flere arrangementer sammen i Det hvite hus, og de deler stadig bilder av hverandre i sosiale medier. I anledning Michaels bursdag i 2019 delte blant annet Tiffany en kjærlighetserklæring på Instagram.

«Gratulerer med dagen, Michael. Du fyller livet mitt med så mye glede, vennlighet og latter. Takk for at du alltid får meg til å smile», skrev hun.

Holdt seg unna rampelyset

Av Town & Country blir Boulos beskrevet som en mann fra en velstående familie i utlandet, mens Vanity Fair på sin side beskriver han som en milliardærarving.

Tiffany Trump har i stor grad holdt seg unna offentligheten. Hun er for øvrig det eneste barnet til Donald Trump og hans ekskone Marla Maples (57), og vokste opp i California sammen med moren.

FAR OG DATTER: Tiffany og Donald Trump avbildet sammen. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB
FAR OG DATTER: Tiffany og Donald Trump avbildet sammen. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB Vis mer

- Jeg fikk en sjanse til å være et normalt barn utenfor rampelyset, mens de andre vokste opp i New York. De hadde alltid det intense søkelyset til mediene på seg, fortalte hun til Daily Mail i 2013.

Tiffany ble uteksaminert fra Georgetown Law School i mai i fjor, og selv om hun stort sett har holdt en lav profil de siste fire årene, sammenlignet med sine eldre søsken, tredde hun inn i de politiske søkelyset i fjor sommer. Da talte hun på rebulikanernes landsmøte.

«Den glossy, glitrende ankomsten til Tiffany Trump», skrev Vanity Fair om det overraskende trekket. Tidligere samme år kunne flere medier melde om at presidentdatteren hadde gått under jorden, og at det derfor var overraskende at hun i februar deltok på farens State of the Union-tale.

- I likhet med mange studenter verden over, ble jeg uteksaminert i en pandemitid. Vår generasjon er samlet i å møte ei framtid i usikre tider, og mange av oss lurer på hva slags land vi vil leve i, sa hun fra scenen - som ble direktesendt til deltakerne på møtet.

VISTE SEG: 4. februar i fjor viste Tiffany seg på Donald Trumps årlige «State of the Union»-tale i Washington D.C. Her står hun ved siden av stemoren, Melania Trump. Foto: NTB scanpix
VISTE SEG: 4. februar i fjor viste Tiffany seg på Donald Trumps årlige «State of the Union»-tale i Washington D.C. Her står hun ved siden av stemoren, Melania Trump. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Som en nylig avgangselev kan jeg relatere meg til mange av dere som muligens leter etter jobb. Min far bygget en gang en blomstrende økonomi, og tro meg når jeg sier at han kommer til å gjøre det igjen, fortsatte hun, ifølge Today.

Med babyblå dress og kritthvitt smil snakket Tiffany i seks minutter om hvorfor faren hennes burde være det åpenbare valget for amerikanere,da han på tidspunktet gikk «head to head» mot Joe Biden. Hun gikk også hardt ut mot tradisjonelle medier og teknologiselskaper.

TABBE: Avtroppende førstedame i USA, Melania Trump, får kritikk etter et besøk på et barnesykehus i Washington, D.C. Foto: AP Vis mer

Ble slaktet for Twitter-innlegg

For noen uker siden havnet hun i hardt vær etter stormingen av kongressbygningen. Flere tok raskt til orde om de voldelige opptøyene i sosiale medier.

Tiffany hadde også delt noen ord om hendelsene i hovedstaden, men det var derimot en helt annen Twitter-melding som skapte overskrifter.

Bare kort tid etter at den verste stormen hadde lagt seg, delte hun nemlig følgende melding:

«Gratulerer så mye med dagen Eric Trump. Jeg elsker deg og er så takknemlig for å alltid ha deg ved min side».

Det som i utgangspunktet var ment som en kjærlig melding fra Tiffany til storebroren, falt mildt sagt ikke i god jord hos følgerne hennes, og meldingen ble beskrevet som blant annet «tonedøv».

«Vær snill og fortell meg at dette var en forhåndsplanlagt Twitter-melding. Du vil kanskje sjekke ståa og slette den. Eller kanskje, jeg vet ikke, bare tekste ham», skrev en på Twitter ifølge Independent.

«Kødder du med meg? Skru på nyhetene», skrev en annen, mens en tredje mente at det var åpenlyst hva som skjedde foran øynene på Trump-datteren.

LES OGSÅ: Kjendissønnen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer