Camilla Lorentzen:

Røper forlovelse

Camilla Lorentzen og Julie Visnes har tatt forholdet et steg videre.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i juni at influenserne Camilla Lorentzen (31) og Julie Visnes (24) kunngjorde at de hadde funnet kjærligheten med hverandre. Forholdet vekket stor oppsikt i norske medier, kanskje særlig på grunn av den spesielle kjærlighetshistorien deres.

De to var nemlig gode venninner, før de oppdaget at de hadde følelser for hverandre. Siden forholdets offentliggjøring har det gått slag i slag for paret, som allerede har vært på husjakt sammen. De har dessuten også startet podkast.

Nå har duoen valgt å ta forholdet videre nok et steg. Mandag ettermiddag kunngjorde nemlig Lorentzen på Instagram at de to har forlovet seg.

Fridde med puslespill

«She put a ring on it», skriver hun, og fortsetter:

«I noen uker har jeg mottatt biter av en historie med noen dagers mellomrom. Hver eneste lille del er blitt skrevet på bilder av oss, og i går kveld endte det hele i et puslespill hvor den fineste jenta i verden spurte om jeg ville gifte meg med henne. Bare oss. Helt alene. Akkurat som vi liker det. Åja, jeg sa så klart ja», skriver hun til sine 104 000 følgere på Instagram.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

Hun har også filmet sekvensen. Hun ble tydelig overrasket da hun så at puslespillet hun altså hadde mottatt del for del faktisk var en del av et frieri.

I videoen viser hun stolt fram ringen. Overfor Se og Hør legger ikke Lorentzen skjul på gleden hun nå føler som nyforlovet.

- Jeg hadde egentlig ikke venta det i det hele tatt, men det føles bare så riktig. Du vet når hjertet smiler og du får en god følelse? Sånn har jeg det nå, forteller hun stolt, sier hun i en kommentar.

Kjæresten hadde egentlig ikke planer om å fri før 27. desember, som en del av en utvidet julekalender, men klarte ikke vente. Dermed ble det frieri i stua på en søndag.

- Det siste var et puslespill hvor jeg måtte pusle fra kant og inn mot midten. Plutselig skjønte jeg at det sto «Hey babe, will you be my wifey?», sier hun, og fortsetter:

- Jeg svarte selvsagt ja.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Fra bestevenner til kjærester

Som nevnt, har de to startet en rykende fersk podkast sammen - «Jentesex». I første episode lettet det unge paret blant annet på sløret om kjæresteforholdet, og om deres første samleie.

Veien fra bestevenner i to år, til kjærester, skulle nemlig vise seg å være noe kronglete. Visnes hadde lenge hatt et godt øye til Lorentzen i all hemmelighet, og innrømmer at hun følte at Lorentzen sendte henne blandede signaler.

- Det var jævlig. Du var den første personen jeg snakket med om morgenen, og du var den siste personen jeg snakket med på kvelden. Og der sitter du på «Happn» (dating-app, journ.anm.) foran meg, og snakker med gutter og om hvem du skal ligge med, sa 24-åringen til kjæresten i podkasten.

Det hele snudde derimot på en grillfest. I det ene øyeblikket kysset de hverandre, i det neste forsøkte de begge å gjøre hverandre sjalu med hver sin partner. Det hele endte med en gråtende Visnes ved kjøkkenbordet og en forvirret Lorentzen oppå vaskemaskinen.

- Jeg begynte å grine. Jeg sa rett ut at jeg har følelser for deg. Jeg klarer ikke å bo med deg lenger. Jeg trenger tid til å komme over deg, sa Visnes ærlig.

Like etterpå spurte 31-åringen rett ut om de skulle være kjærester, og resten er historie. Overfor Se og Hør fortalte Lorentzen at hun ubevisst hadde lagt lokk på det hun følte for Visnes, fra den første gangen det kilte i magen.

- Følelsene kom ikke nødvendigvis snikende. Jeg bare dyttet dem bort så lenge. Til slutt ble det litt vanskelig. Julie klarte å identifisere følelsene sine mye tidligere enn meg, erkjente hun.

Nå, snart fem måneder seinere som par, stortrives de i hverandres selskap.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig om ekteskapet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer