Mariann Thomassen:

Røper forlovelse

Surferosa-vokalisten avslører at hun er forlovet.

FORLOVET: Surferosa-vokalisten Mariann Thomassen avslører at hun er forlovet. Foto: Berit Roald / NTB
FORLOVET: Surferosa-vokalisten Mariann Thomassen avslører at hun er forlovet. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og vokalist i bandet Surferosa, Mariann Thomassen (41) er forlovet med kjæresten, Jan Kristian Kielland Asmyhr. Det røper hun selv i et innlegg på Instagram.

«04.10.2020 - Jeg sa JA», innleder hun innlegget med. Der viser 41-åringen stolt fram den ferske forlovelsesringen.

«Herregud så fantastisk kjærligheten vår er - min elskling. Smiler og griner av hele seansen - tenker på at jeg skal gifte meg med min beste venn, pappa til Maja Rose og kjære kjæreste. Elsker deg, Jan Kristian min», skriver hun videre, sammen med en rekke hjerteemojier.

Mariann møtte kjæresten Jan Kristian i Oslo, og har tidligere fortalt at hun var «solgt» allerede etter første date.

- Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig! sa hun til Se og Hør i 2018.

ORDKNAPPE: Mikkel Christiansen og Sofie Karlstad flyttet sammen under corona, men har ikke ønsket å si så mye om forholdet. Nå forteller Broiler-Mikkel hvorfor. Video: Rød Løper/@mio Vis mer

Ble mamma

Den gledelige nyheten kommer omlag to år etter at paret fikk sitt første barn sammen, nemlig datteren Maja Rose. Nyheten om at hun hadde fått en datter delte hun også den gang på Instagram.

«Etter 24 timer hard fødsel, endte det med keisersnitt. Jeg, prinsessa og min kjærlighet har det helt magisk og ubeskrivelig fantastisk», skrev hun blant annet i innlegget, der hun delte et bilde av seg selv fra Ullevål sykehus.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

I innlegget avslørte artisten at fødselen trakk ut og at det endte med at hun måtte ta keisersnitt. Den gang delte 41-åringen ingen flere detaljer kring fødselen. Omtrent ett år senere valgte hun imidlertid å åpne opp om opplevelsen.

Det gjorde hun i en episode av podkasten «Fødselspodden» med programleder Randi Fuglehaug (40).

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det var en aktiv fødsel i 24 timer der hun (datteren, journ.anm.) faktisk satt fast. På slutten hadde jeg syv kraftige rier på ti minutter. Hun lå bare og stanget hodet inn i siden, altfor lenge, fortalte hun i podkasten.

LES OGSÅ: Røper kongelig forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer