Kjell-Ola Kleiven:

Røper forlovelse

Den tidligere programlederen har forlovet seg.

FORLOVET: Søndag kveld røper tidligere programleder Kjell-Ola Kleiven at han har forlovet seg med samboeren Benedicte Angelica Tehrani. Foto: Privat
FORLOVET: Søndag kveld røper tidligere programleder Kjell-Ola Kleiven at han har forlovet seg med samboeren Benedicte Angelica Tehrani. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Svindeljegerne»-programlederen Kjell-Ola Kleiven (42) avslører at han er forlovet med samboeren, Benedicte Angelica Tehrani.

Gladnyheten deler 42-åringen på Instagram-profilen sin med et bilde av sin utkårede som stolt viser fram ringen. Til innlegget skriver han følgende:

«She said YES. Vi skal gifte oss. Bryllup under planlegging».

Til Se og Hør forteller Kleiven at han lenge har planlagt frieriet, men at han sleit med å få tak i en ring.

- Jeg hadde egentlig funnet en helt spesiell ring, men de fleste gullsmedene var utsolgt for den eller var stengt, så jeg måtte sette i gang en stor leteaksjon for å finne ringen, forteller 42-åringen.

- Hun begynte å gråte

Etter mye leting og søking på nettet kom han omsider over den samme ringen i en nettbutikk.

Dermed fikk han fridd til sin utkårede fredag. Frieriet forteller Kleiven fant sted etter at han og samboeren hadde spist sushi på taket.

- Hun begynte å gråte. Vi har det jo ufattelig fint sammen, og hun er så flink med sønnen min og er så utrolig god til å ta vare på oss. Så det var veldig rørende å se at hun ble så glad, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer