Kjell-Ola Kleiven:

Røper forlovelse

Den tidligere programlederen har forlovet seg.

FORLOVET: Søndag kveld røper tidligere programleder Kjell-Ola Kleiven at han har forlovet seg med samboeren Benedicte Angelica Tehrani. Foto: Privat
FORLOVET: Søndag kveld røper tidligere programleder Kjell-Ola Kleiven at han har forlovet seg med samboeren Benedicte Angelica Tehrani. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Svindeljegerne»-programlederen Kjell-Ola Kleiven (42) avslører at han er forlovet med samboeren, Benedicte Angelica Tehrani.

Gladnyheten deler 42-åringen på Instagram-profilen sin med et bilde av sin utkårede som stolt viser fram ringen. Til innlegget skriver han følgende:

«She said YES. Vi skal gifte oss. Bryllup under planlegging».

FIKK JA: Kjell Ola-Kleiven fridde til sin utkårede Benedicte Angelica Tehrani og fikk ja. Her viser hun stolt fram forlovelsesringen. Foto: Privat
FIKK JA: Kjell Ola-Kleiven fridde til sin utkårede Benedicte Angelica Tehrani og fikk ja. Her viser hun stolt fram forlovelsesringen. Foto: Privat Vis mer

Til Se og Hør forteller Kleiven at han lenge har planlagt frieriet, men at han sleit med å få tak i en ring.

- Jeg hadde egentlig funnet en helt spesiell ring, men de fleste gullsmedene var utsolgt for den eller var stengt, så jeg måtte sette i gang en stor leteaksjon for å finne ringen, forteller 42-åringen.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Hun begynte å gråte

Etter mye leting og søking på nettet kom han omsider over den samme ringen i en nettbutikk.

Dermed fikk han fridd til sin utkårede fredag. Frieriet forteller Kleiven fant sted etter at han og samboeren hadde spist sushi på taket.

- Hun begynte å gråte. Vi har det jo ufattelig fint sammen, og hun er så flink med sønnen min og er så utrolig god til å ta vare på oss. Så det var veldig rørende å se at hun ble så glad, fortsetter han.

NYFORLOVET: Kjell-Ola Kleiven sammen med sin kjære Benedicte Angelica Tehrani. Foto: Privat
NYFORLOVET: Kjell-Ola Kleiven sammen med sin kjære Benedicte Angelica Tehrani. Foto: Privat Vis mer

Kleiven og hans nyforlovede møttes for første gang på Gran Canaria hvor førstnevnte har et hus. 42-åringen forteller at han var på vei til toalettet med sønnen sin, da han plutselig la merke til en pen jente.

- Jeg så på henne, og hun så tilbake og vi fikk et fint øyeblikk hvor ting fløt litt i noen sekunder. Så tenkte jeg at henne kom jeg aldri til å se igjen, forteller Kleiven.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Drømmer om barn

Da han omsider kom seg tilbake til solsenga forteller han at han fikk en melding av Tehrani. Meldingen førte til at de møttes, og siden den gang har det vært de to.

- Nå bor vi sammen. Hun flyttet til Norge fra Spania etter å ha bodd der i seks år. At vi møttes der nede er en stor del av grunnen til at det har blitt så bra som det har blitt. Ingen av oss var på leting etter kjærligheten, og vi ble tatt litt på senga, sier han.

FORELSKET: Det var på denne takterassen at Kjell-Ola Kleiven gikk ned på kne. Foto: Privat
FORELSKET: Det var på denne takterassen at Kjell-Ola Kleiven gikk ned på kne. Foto: Privat Vis mer

Om sin utkårede har Kleiven bare lovord å si og beskriver henne som «den vakreste jenta han har sett».

- Hun har en personlighet av gull og er ufattelig snill. Vi har fortsatt til gode å krangle og vi er veldig like. Vi liker å leve sunt og tilbringe tida vår aktivt. Vi padler, surfer og spiller tennis, fortsetter han.

Videre røper Kleiven at de har snakket om få barn sammen.

- Det er et ønske for begge å få det til etter hvert. Vi koser oss veldig de helgene jeg har sønnen min hos meg. Så vi er en liten familie allerede, og vi ønsker oss barn begge to. Så det kan hende det skjer, men ingenting haster.

Benedicte Angelica Tehrani er kjent med at Se og Hør omtaler nyheten.

LES OGSÅ: Kjendisbryllup på vent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer