Jenna Dewan:

Røper forlovelse

Deler gladnyhet bare fire måneder før fødselen.

FORLOVET: Jenna Dewan avslører at hun og kjæresten Steve Kazee skal ta forholdet nok et steg videre. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jenna Dewan avslører at hun og kjæresten Steve Kazee skal ta forholdet nok et steg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange er det å bli foreldre noe av det største man kan oppleve, og om lag fire måneder venter den amerikanske skuespilleren Jenna Dewan (39) sitt andre barn, sitt første med kjæresten Steve Kazee (44).

Men paret, som ble koblet til hverandre for første gang i slutten av 2018, er klare for å ta nok et stort steg i forholdet.

Natt til onsdag, norsk tid, kan nemlig Dewan avsløre at hun har fått ring på fingeren.

«Et helt liv til å elske og vokse sammen med deg. Du har hjertet mitt», skriver hun til et bilde på Instagram av de to hvor man tydelig ser forlovelsesringen.

Lykkeønskninger

I kommentarfeltet har det naturligvis rent inn med lykkeønskninger de siste timene, og innlegget er likt over 216 000 ganger.

Også Kazee har delt den glade nyheten med følgerne sine.

«Når du våkner på morgenen vil jeg kysse ansiktet ditt med et smil noen aldri har sett maken til. Når du våkner på morgenen vil jeg kysse øynene dine og si at det er deg jeg har elsket alle disse årene», skriver han til det samme bildet.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Med andre ord kan mye tyde på at det nyforlovede paret vil ha hendene fulle i tiden som kommer, både med en ny baby og planlegging av bryllup.

Jenna Dewan har også dattera Everly (6) fra ekteskapet med Channing Tatum (39). De gikk hver til sitt for to år siden etter ni års ekteskap.

Babynyhet

Det var i slutten av september at den tidligere «Step Up»-stjernen og Kazee kunne avsløre den hyggelige nyheten om at de venter barn sammen. Overfor kjendisnettstedet People ga de følgende kommentar:

- Vi er overlykkelige, og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår.

Kort tid etter at babynyheten ble kjent, delte Dewan, som jobber som både danser og skuespiller, også et bilde på Instagram.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

«Å bli mor er enkelt og greit den beste, mest fantastiske tingen som noen gang har hendt meg. Steve Kazee, du er en gave fra oven, og jeg kunne ikke ha gledet meg mer over å utvide familien vår sammen», skrev hun.

Bruddrykter

Også Channing Tatum har gått videre etter skilsmissen. Bare seks måneder senere ble han koblet til artist Jessie J (31), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter.

I desember i fjor meldte imidlertid en rekke internasjonale medier at det var slutt mellom dem, men i slutten av januar avkreftet Tatum bruddryktene.

LES OGSÅ: - Lettet over å ha avsluttet det kapittelet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer