«Love is Blind»:

Røper forlovelse etter avvisningen

Lykken har snudd for realitystjernen Kenny Barnes som ble forlatt ved alteret i den populære Netflix-serien.

FORLOVET: «Love is Blind»-stjernen Kenny Barnes avslører at han har forlovet seg med sin utkårede Alexandra Garrison. Foto: Skjermdump fra Instagram/kennybarnes11
FORLOVET: «Love is Blind»-stjernen Kenny Barnes avslører at han har forlovet seg med sin utkårede Alexandra Garrison. Foto: Skjermdump fra Instagram/kennybarnes11 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hysteriet rundt Netflix-serien «Love is Blind» har roet seg, men det er nok flere som tar seg selv i å følge med på utviklingen til de ulike parene i sosiale medier.

Serien baserer seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd, og deltakerne dater ulike potensielle partnere gjennom en vegg - der de bare snakker sammen. I løpet av ti dager skal de forhåpentligvis ha funnet den store kjærligheten, og forlovet seg.

Det var imidlertid ikke alle som kom helskinnet ut av Netflix-serien med en kone eller ektemann i armen. Flere av dem ble nemlig ydmyket og opplevde å bli forlatt ved alteret.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Lykken snudde

Blant realitydeltakerne som ble avvist i den populære Netflix-serien var 27 år gamle Kenny Barnes. Kjemien mellom han og 33 år gamle Kelly Chase var nesten til å ta og føle på i de første episodene, men etterhvert dabbet det betraktelig av.

De var det eneste paret som ikke utforsket forholdet på et seksuelt nivå, og Chase innrømmet at Barnes ikke var helt «hennes type».

På bryllupsdagen sa Barnes ja til å tilbringe resten av livet med sin utvalgte, men Chase var derimot ikke på samme bølgelengde, og svarte nei.

Lykken snudde imidlertid for Barnes, som under gjenforeningen av realityserien kunne avsløre at han hadde funnet kjærligheten på ny.

Og ikke nok med det, nå avslører Barnes også at han har forlovet seg med sin utkårede, Alexandra Garrison. Det melder People.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Måtte endre planene

Frieriet fant sted 7. august på Duke Mansion i Charlotte, North California etter å ha datet i rundt ett år. Overfor People innrømmer Barnes at han egentlig hadde planer om å gå ned på kne et annet sted, men at coronaviruset forhindret ham.

- Jeg hadde lagt planer om å fri på The Biltmore Estate som var der vi hadde vår første date, men ferien ble ikke noe av grunnet coronaviruset, sier han.

Bryllupsplanene har de derimot allerede begynt å snakke om, og Barnes forklarer at de prøver å dra nytte av forsinkelsene som coronaviruset medfører.

- Så mange hendelser har blitt utsatt, kansellert eller flyttet til 2021 eller 2022, så vi fant ut at dette vil kunne la oss planlegge alt og bare se an hvordan coronaviruset fortsetter å utvikle seg, legger han til.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Møttes gjennom familie

Paret møttes etter innspillingen av «Love is Blind» som ble innspilt høsten 2018, og det er tydelig at det var full klaff mellom dem.

Overfor People avslører realitystjernen at de to ble introdusert for hverandre av lillesøsteren hans, Anna.

På spørsmål om hvordan Barnes visste at hans forlovede var den rette, svarer han:

- Det er definitivt øyeblikk i de tidlige stadiene av forholdet vårt der tanken streifet meg, men det øyeblikket som stikker seg mest ut er da hun og jeg lå og så på stjernene under en tur til Lake Gaston. Vi snakket i minst seks timer og endte opp med å sovne på sofaen. Det var da jeg visste at vi var på samme bølgelengde og at vi var ment for hverandre.

På Instagram har Barnes også annonsert den gledelige nyheten om forlovelsen.

«Alexandra og jeg er glade for å kunngjøre vår forlovelse. Til alle våre venner, familie og bekjente, takk for all kjærlighet og støtte - vi setter pris på alle og kan nesten ikke vente med å feire dette neste steget sammen», skriver Barnes til et bilde der han og Alexandra leier hender.

LES OGSÅ: Reality sjokkerer - taper 62 000 på blowjob

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer